Yıldız Kadrolu “Dünyayı Ardında Bırak” Filminden Yeni Fragman!

25.10.2023 13:57

Julia Roberts, Ethan Hawke ve Mahershala Ali’yi başrollere taşıyan Netfkix filmi “Dünyayı Ardında Bırak”tan yeni fragman!

Julia Roberts, Ethan Hawke ve Mahershala Ali’yi biraraya getiren “Dünyayı Ardında Bırak” (Leave the World Behind) filminden Türkçe altyazılı yeni bir fragman yayınlandı. Dram-gerilim türündeki filmin senaryosunda imzası bulunan ve yönetmen koltuğunda oturan isim Sam Esmail. Film, Rumaan Alam’ın aynı adlı romanına dayanıyor. Merakla beklenen yapım, 8 Aralık’ta Netflix kütüphanesine eklenecek.

Dünyayı Ardında Bırak filminin konusu ne?

Amanda (Julia Roberts) ve Clay’in (Ethan Hawke) çocukları (Charlie Evans, Farrah Mackenzie) ile beraber gittikleri tatil, kaldıkları evin sahibinin (Mahershala Ali) aniden geri dönmesi ile sekteye uğrar. Beklenmedik anda gelen orta yaşlı ev sahipleri, şehirdeki eşi benzeri görülmemiş bir elektrik kesintisi nedeniyle yazlık evlerine geri dönmüştür. İnternet, televizyon, radyo ve telefonların çalışmaması nedeniyle kimse ne olduğunu tam olarak bilmiyordur. Garip şekilde aniden gelen ses patlamaları kırsaldaki hayvanların huzurunu kaçırır ve hayvanlar göç etmeye başlar. Bu sırada bir arada olan ailelerin de zihinsel ve fiziksel sağlıkları git gide kötüleşir. Kiracıların zengin ve beyaz, ev sahiplerinin zengin ve siyah oldukları bu evde, ırksal problemler de ortaya çıkacaktır.