"The Ballad of Songbirds & Snakes" Filminden Yeni Karakter Afişleri!

30.10.2023 10:12

"Açlık Oyunları" serisinin çıkacak yeni filmi "The Ballad of Songbirds & Snakes" için hazırlanan yeni karakter posterleri yayınlandı!

Yakında sinemalarda gösterime girecek olan "The Ballad of Songbirds & Snakes" için tarih belirlendi. Orijinal filmin olaylarından 60 yıl öncesini anlatan bu önsöz, Başkan Snow'un Capitol'deki savaş sonrası soyunun son umudu olarak başlayan alçakgönüllü başlangıcını takip ediyor. 

Hayranları daha da heyecanlandırmak için, sanki doğrudan Panem'den gelmiş gibi görünen yeni karakter posterleri sonunda paylaşıldı. Her poster karakteri yönlendiren "açlık"ı ayrıntılı bir şekilde açıklıyor. Tom Blyth'ın Snow posterinde "güç açlığı" yazılı, bunu Rachel Zegler'ın canlandırdığı Lucy'nin "özgürlük açlığı" ve Peter Dinklage'ın canlandırdığı Dean Casa'nın "değişim açlığı" gibi temalar takip ediyor.

Filmde, hikayeye bolca sürükleyici olay ve dönemeç sağlayacak olan birçok ilginç karakter bulunuyor. Önceki serinin de yönetmeni olan Francis Lawrence tarafından yönetilen film, Snow'un siyasete duyduğu yeni arzunun mücadelesini takip ediyor. Ancak işler, yeni öğrencisi Lucy ile tanıştığında değişir ve bunu bir gösteriye dönüştürmek yerine ona aşık olur. Gelişen olaylar, hangisinin ötücü kuş olacağını ve hangisinin yılan olacağını bize söyleyecek.

Merakla beklenen film, 17 Kasım 2023'te vizyona girecek.

Kaynak: Collider