Alfred Pennyworth

İngiltere | 14 Mart 1933
9,4/10

Caine, Londra'nın güneyinde Rotherhithe'da doğdu. Annesi Ellen Frances Marie (Burchell), babası ise Maurice Micklewhite idi. Babası balık pazarı bekçisiydi idi.Caine Ulusal Servis'in emriyle Kore Savaşı'na gitmek zorunda kalmış, ülkesine döndükten sonra bir tiyatroda asistan sahne yönetmeni olarak çalışmaya başlamıştı. Caine aktris Patricia Haines ile 1955-1958 yılları arasında evli kalmıştır.Çiftin Dominique adında bir kızı vardır.. Caine daha sonra aktris ve model Shakira Baksh ile 8 Ocak 1973'de evlenmiştir. Çiftin Natasha isiminde bir kızı vardır. Michael Caine menajerinin ısrarıyla soyadını Caine olarak değiştirmişti, Caine ismi 1954 yapımı The Caine Mutiny filminden alınmıştı

Devamını Oku

Alfred Pennyworth Biyografi

 

Mesleği :Uşak

Boyu :1,83cm

Ağırlığı :80kg

Göz Rengi :Mavi

Saç Rengi :Siyah


İngiliz kökenli Penny Woth Ailesi,Alfred'in büyükbabasının zamanından beri Wayne Ailesi'ne hizmet etmektedir.Babası tarafından aile mesleğini sürdürmesi için eğitilen Alfred,annesini örnek aldı ve bir aktör oldu.Ancak tiyatro aşkı,görev ve bağlılık duygusuna yenik düştü ve babasının ölümünden sonra,Thomas ve Martha Wayne'in emrinde çalışmaya başladı.Waynelerin ölümü ve oğulları Bruce'un yetim kalmasıyla tiyatroya dönme planlarını unutan Alfred,kendini Bruce'a adadı.Bruce Batman kimliğine büründüğünde,Alfred onun bir numaralı sırdaşı,yardımcısı ve -acil durumlarda- doktoru haline geldi.Alfred'in İngiliz Ordusu'nda görev yaptığı sırada edindiği tıbbi beceriler,Yarasa Mağarası'ndaki cihazların ve Batmobil gibi araçların bakımı ve çalıştırılması için gerekli mekanik ve elektronil bilgisi,kendisini paha biçilemez bir yardımcı haline getirmektedir.


Alfred'in oyunculuk deneyimi,Bruce Wayne'in dış dünyaya yansıttığı imajı yaratmakta yardımcı olduğu gibi,Batman'in kılık değiştirmesini gerektiren durumlarda da önemli rol oynamıştır.