Jessica Stanley

ABD | 9 Ağustos 1985
8,9/10
Anna Cooke Kendrick, 1985 doğumlu Amerikalı aktris. 1985'te Portland, Maine'de muhasebeci Janice Cooke ve tarih öğretmeni William Kendrick'in kızı olarak doğdu. Michael adlı bir ağabeyi vardır. Deering Lisesi'ni bitirdi. Kariyerinin ilk yıllarında tiyatro performanslarıyla öne çıktı. Henüz 12 yaşındayken ilk kez Broadway'de sahneye High Society oyunuyla çıktı. 2003'te Camp filmiyle ilk sinema rolünü aldı. 2008'de Alacakaranlık (Twilight) serisinin ilk filminde Jessica Stanley karakterini canlandırdı ve serinin devam eden 3 filminde aynı karakteri canlandırdı. Scott Pilgrim vs. the World filminde oynadıktan sonra Pitch Perfect serisine Beca karakteriyle katıldı.
Devamını Oku

Jessica Stanley Biyografi

Genel Bilgi

İsim: Jessica Stanley
Yaşadığı Yer: Forks, WA, USA
Durum: İnsan

Dış Görünüşü

Saç Rengi: Kahverengi
Göz Rengi: Kahverengi
Boyu: Bella’dan kısa (Twilight, sayfa 17)
Diğer: Kıvırcık saölarını onu olduğundan daha uzun gösteriyor. Aynı annesi gibi dedikodu yapmayı dinlemekten çok konuömayı seviyor (New Moon, sayfa 104).

İlişkileri

Aile: Annesi
Arkadaşları: Mike Newton, Lauren Mallory, Bella Swan, Angela Weber, Eric Yorkie.
Mesleği: Öğrenci

Kişilik

Hobileri: Dedikodu
• Tanım: Jessica kendisi hakkında gevezelik etmekten başka birşey yapmaz ve buna başlaması için fazla birşey yapmaya da gerek yoktur. Sosyaldir ve arkadaşları ile zaman geçirmekten hoşlanır.
Çeşitli
• Arabası: Beyaz Mercury (Twilight, sayfa 150)
Oyuncu: Anna Kendrick

Kişisel Tarihçe

Jessica, Bella ile konuşan birkaç Forks öğrencisinden biridir. Öğle yemeğinde birlikte oturmaları için davet eder ve daha sonra da Cullenlar hakkında bildiklerini anlatır. (Twilight, sayfa 22). Bella sğrekli Mike’ ın ilgisini kendi üzerinden Jessica’ ya çevirmeye çalışır ki Jessica o sıralar Mike’ dan çok hoşlanmaktadır (Twilight, sayfa 144). Daha sonra Jessica Bella ve Angela ile birlikte Port Angeles’ a elbise almaya gider. Yeni Ay sırasında, Jessica Bella ile birlikte bir zombie filmi görmeye gider ve bu Bella’ nın garip davranışları yüzünden arkadaşlıklarını yaralayacaktır. Daha sonra Jessica mezuniyete kadar Bella’ ya soğuk davranacaktır ama daha sonra onunla arkadaşlık etmeye devam etmek isteyecektir (Eclipse,sayfa. 353).