Mike Newton

ABD | 25 Temmuz 1987
8,7/10
Michael Welch, 20 yıllık deneyimli bir aktördür ve adına yaklaşık 100 film ve televizyon dizisinde rol almaktadır.  Welch, dünya çapında 3.3 milyar dolarlık bir gelir elde etmiş olan Twilight Film Serisinde Mike Newton rolünü üstlemiştir. Michael'in ilk uzun metrajlı film deneyimi ise, ikonik serinin dokuzuncu filmi olan Star Trek: Insurrection'da Artim'i canlandırmaktı.     Welch, temiz su konusunda tutkulu ve gelişmekte olan topluluklarda tatlı su kuyuları inşa eden, gençlere yönelik kar amacı gütmeyen The Thirst Project ile yoğun bir şekilde ilgileniyor.
Devamını Oku

Mike Newton Biyografi

Bella okulda ki ilk gününde Mike’ in çok kibar olduğunu farketmiştir. Ayrıca çok da konuşkandır. Kendini beden eğitimi dersinde Bella’ nın eşi olarak feda etmeye (!) her zaman hazırdır. Edward döndüğünde Mike hala Bella’ nın arkadaşı olarak kalmıştır. Bella’ nın Edward yokken geçirdiği depresyondan dolayı garip davranışlar göstermesine rağmen onunla arkadaşlığını kesmemiştir.

Mike Newton California’da doğdu. 10 yaşındayken ailesi Forks’a taşındı ve burada “Newton’s Olympic Outfitters” isimli dış giyim mağazasını açtı.

Mike atletik ve popular bir öğrencidir. Bella’ nın okulda ki ilk gününde ona çok kibar ve cana yakın davranmıştır. Bella Mike’ ı arkadaş olarak gördüğü halde Mike ona karşı başka şeyler hissetmektedir ve onunla ilkbahar dansına gitmeyi ummaktadır. Bella o hafta sonu başka bir işi olduğunu söyleyince dansa Jessica ile gitmiştir.

Mike Birinci Plaj’ a bir gezi düzenler. Bella orada Jacob’ dan Cullen’ lar hakkında ki hikayeyi dinler. Bella dansa gitmeyi reddettiği halde Mike hala Bella’ yı çıkmaya ikna etmeye çalışmaktadır ama sonuçta Mike Jessica ile çıkmaya başlar ama bu uzun sürmez.

Edward ayrıldıktan sonra Bella ve Mike arkadaşlıklarını devam ettirirler. Mike Bella’ yı kendisi ile çıkması için ikna etmeye çalışmaya devam eder. Sonunda Bella onunla sinemaya gitmeye razı olur ama Jacob’ ı da çağırır. O gece Mike da Jacob gibi hastalanır ama farklı sebeplerden...

Bella Mike’ I düğüne davet eder ve Mike ve Jessica’ nın tekrar birlikte olduğunu görür. Mike Jessica ile birlikte olduğu halde Bella hakkında kafasından geçen düşüncelerle Edward’ ı kızdırmaya devam eder...