Jared

Avustralya | 3 Eylül 1962
8,7/10
3 Eylül 1965' te doğan Avustralyalı aktör Costas Mandylor, Costas Theodosopoulos / Melbourne' de doğmuştur.Louis Mandylaris ve taksi şoförü olan Yannis Mandylaris' in oğludur. Önceden Picket Fences deki şerif yardımcısı Kenny rolüyle bilinen sanatçı, şu an Beowulf'taki Hondshew ile Saw III , IV , V ve VI daki polis Hoffman rolüyle bilinmektedir.Abisi Louis Mandylor ile Charmed "Saving Private Leo" adlı dizide katil hayalet kardeşleri oynamıştır. Mandylor eskiden futbol ve karate ile ilgilenmiştir.Ayrıca Hollywood United adlı ünlülerden ve eski futbol profesyonellerden oluşan kulüpte top oynamaktadır.
Devamını Oku

Jared Biyografi

Jared mantıklı bir kişidir ve kendini kontrol altında tutmayı bilir. Paul Jacob’ ın Bella’ ya kurtadamlardan bahsettiğini duyduğunda kontrolünü kaybedince onu sakinleştirenlerden biri de Jared’ dır.

Jared Sam’ den sonra kurtadam olan ilk kişidir ve ilk mühürlenenlerin arasındadır. Jared okulda yanyana oturduğu arkadaşı Kim’ e kurtadama dönüştükten sonra mühürlenmiştir. Zaten senlerdirJared’ dan hoşlanan Kim bu ani ilgiden çok hoşlanmıştır. Jared Victoria ile savaşanlar ve Volturi ile çıkan anlaşmazlıkta orada bulunanlardan biridir.