18 yaşından küçük olduğunuz için video gizlenmiştir.

Bu video bazı kullanıcılar için uygunsuz olabilir.

18 yaşından büyük müsünüz?

EVET HAYIR

Dave England Biyografi

David England (30 Aralık 1969 doğumlu) Amerikalı bir dublör sanatçısı ve eski profesyonel snowboardcu.  En çok gerçeklik dublör şovu Jackass'ın yıldızlarından biri olarak bilinir.


Jackass'ın başrol oyuncusu Johnny Knoxville, The Daily Show with Jon Stewart'ta İngiltere'nin 1997'de Yeni Zelanda'da olduğunu doğruladığı bir snowboard kazası sonucunda İngiltere'de sadece bir testisi kaldığını belirtti. Bunun doğru olduğu Jackass Number'dan bir sahnede de gösteriliyor zaten.

İngiltere bir zamanlar profesyonel bir snowboardcuydu ve Kingpin Productions'ın "Bulletproof" ve "Back in Black" gibi birçok snowboard videosunda yer aldı. 

Snowboard dergisi Skintight Magazine'in kurucusuydu.  Bir zamanlar Snowboarder Magazine için saha editörü olarak çalıştı ve kaykayın Big Brother'ının kardeş snowboard dergisi Blunt dergisinin editörüydü. İngiltere ayrıca Tom Green'in başrol oynadığı 2008 filmi Shred'de de yer alıyor.  İngiltere'nin karakteri tarafından yönetilen bir snowboard okulunu konu alan film, Kanada'daki bir kayak merkezi olan Big White'da çekildi.

Devamını Oku