18 yaşından küçük olduğunuz için video gizlenmiştir.

Bu video bazı kullanıcılar için uygunsuz olabilir.

18 yaşından büyük müsünüz?

EVET HAYIR

Bret Ernst Biyografi

4 Mayıs 1972 doğumlu Amerikalı bir stand-up komedyenidir.  Wild West Comedy Show: 30 Days and 30 Nights – Hollywood'dan Heartland'e Ahmed Ahmed, John Caparulo ve Sebastian Maniscalco ile birlikte gösterilen dört komedyenden biriydi.

Ernst ayrıca Comedy Central Presents ve The Late Late Show with Craig Ferguson adlı televizyon programlarında da yer aldı.

2006 MTV güreş şovu Wrestling Society X'de yorumcu olarak yer aldı.  Bret, Love Games: Bad Girls Need Love Too'nun ilk sezonunun ev sahibiydi.  Ayrıca Kesha'nın "Blah Blah Blah" müzik videosunda da yer aldı.  Comedy Central'ın yarım saatlik özel bölümü 2010 yılının tamamında "TOP 5" seçildi ve ilk komedi albümü "American Comic", ilk haftasında iTunes'da "TOP 10"u geçerek anında bir başarı elde etti.  Ernst, en çok "Roller Skating Bit" ile tanınır. 

Şu anda, Robert Mark Kamen tarafından yaratılan, 80'lerin hit filmi The Karate Kid'e dayanan bir Amerikan komedi-drama web dizisi olan Cobra Kai'de Louie LaRusso Jr.'ı oynuyor.  Dizi, 2 Mayıs 2018'de YouTube Red'de (şimdi YouTube Premium) yayınlandı.  8 Mart 2018'de “Müdürler Ofisi” başlıklı bir saatlik stand-up özel programını YouTube'a ücretsiz olarak yükledi.

Devamını Oku
Bu sanatçı için henüz resim eklenmemiş. İlk sen ekleyebilirsin!