18 yaşından küçük olduğunuz için video gizlenmiştir.

Bu video bazı kullanıcılar için uygunsuz olabilir.

18 yaşından büyük müsünüz?

EVET HAYIR

Mark Rhino Smith Biyografi

Mark 1969'da Londra'da doğdu ama Jamaika, Cherokee Hintli, Ganalı, White ve Çinli gibi karışık soy ve milliyete sahiptir.

Yeşil gözleriyle birlikte bu karışım ona çok farklı bir görünüm kazandırdı. Mark ilk olarak beş yıl hüküm sürdüğü devasa ITV dizisi Gladyatörlerde Rhino olarak ekranlarımızda görünür oldu.

17 yaşındayken Rhino vücut geliştirmeye başlamak için ilham aldı. Sanata olan bağlılığı, kısa süre sonra ona 'Londra Erkekler Ağır Siklet Şampiyonu', Genç İngiliz şampiyonu dahil birçok ünvan kazandırdı. Agresif tarzı ona takma adını kazandırdı -

Rhino. Doğal güzel görünümü ve kendine özgü yeşil gözleri, öne çıkmasını sağladı ve LWT Gladyatörlerinin dikkatine gelmesi çok uzun sürmedi. Sonunda dizinin en sevilen ve yenilmez karakterlerinden biri oldu. Çok fiziksel bir insan olmaya devam etti, rekabetçi bir şekilde boks yaptı ve son zamanlarda dört Charity Maratonu tamamladı. Rhino birçok filmde ve TV dizisinde rol aldı. Mark'ın film çalışmaları arasında Warners için Christopher Nolan'ın yönettiği gişe rekorları kıran Batman Başlıyor, Karayip Korsanları 4, Evil Villain'i oynadığı Argo ve ayrıca Screen Gems için No Good Deed yer alıyor. Ayrıca çok beğenilen İngiliz Gangster filmi Rollin with the Nines'da rol aldı. Eastenders, Hustle, The Bill gibi dizilerde rol aldı. Diğer TV çalışmaları arasında BBC'nin Eşzamanlılığı ve ITV için Lynda La-Plante yapımı, Deneme ve İntikam yer alıyor. Ayrıca BBC'nin kadrosunda yer aldı.

Devamını Oku
Bu sanatçı için henüz resim eklenmemiş. İlk sen ekleyebilirsin!