18 yaşından küçük olduğunuz için video gizlenmiştir.

Bu video bazı kullanıcılar için uygunsuz olabilir.

18 yaşından büyük müsünüz?

EVET HAYIR

Ella Rumpf Biyografi

Ella Rumpf (1995 4 Şubat doğumlu) İsviçre'li aktris.

Ella Rumpf Paris'te doğdu ve İsviçre'nin Zürih kentinde büyüdü. Babası psikoterapist ve annesi öğretim görevlisidir. Rumpf, Steiner okuluna gitti ve 14 yaşında Romeo ve Juliet'teki başrolü kazanarak oyunculuktan belki de ilk kez haz aldı. İlk filmi, 2011'de Friederike Jehn'in yönettiği Summer Outside adlı 16 yaşında ilk filminde rol aldı.

Rumpf , 2014 yılında Simon Jaquemet'in çok ödüllü uzun metrajlı filmi Savaş'ta (Krieg) Ali rolünü aldı ve İsviçre Film Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında aday gösterildi. Rol için başını traş etti. 2013 yılında Zürih Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra 2013-2015 yılları arasında Londra'da Giles Foreman Oyunculuk Merkezi'ne katıldı.

Ella Rumpf, Raw'da (2016) Garance Marillier ile birlikte rol aldı . 2017 yılında Tiger Girl filminde başrol ve The Divine Order (Die göttliche Ordnung) filminde yardımcı rol oynadı. 2020'de Rumpf, Michael Mann tarafından yönetilen ve JT Rogers tarafından yazılacak olan HBO televizyon dizisi Tokyo Vice'ta yer aldı.

Devamını Oku

Foto Galeri

Tümünü Gör