18 yaşından küçük olduğunuz için video gizlenmiştir.

Bu video bazı kullanıcılar için uygunsuz olabilir.

18 yaşından büyük müsünüz?

EVET HAYIR

Ivan Mbakop Biyografi

Amerikalı aktör, film yönetmeni ve uygulama tasarımcısı olan Ivan Mbakop, 15 Ekim'de Kamerun Yaoundé'de doğdu. Üç erkek çocuğundan ilki ve bir Yüksek Mahkeme Yargıcı ile bir Lise Müdür Yardımcısının oğludur. Bir HBCU'da kabulü güvence altına alarak, Tuskegee Üniversitesi'ne katılmak için Amerika'ya uçtu. Elektrik Mühendisliği Lisans derecesini tamamladıktan sonra, 1999 yılında kolej aşkıyla evlendi ve Atlanta, GA'ya taşındı. Karısının katıldığı bir dans ve drama dersine girerken, sanatla tamamen tesadüfen karşılaştı.

İlk oyunculuk performanslarından bazıları Cox Communications ve Coca Cola reklamlarıydı. Daha sonra Canton Jones Kingdom Business (2009) için bir müzik videosunda ve aynı yıl Cambridge'de Noel için bir tiyatro performansında rol aldı. Bebek Mama Kulübü'ndeki (2010) rolü, 2010 yılını oyunculuk repertuarı için çok başarılı bir yıl olarak kapattı.

İşine odaklanmak için sahneye ara verdi. Yedi yıl ve birkaç iş girişiminden sonra, fikrini yarattığı bir proje olan Victus'ta (2017) güçlü bir Yönetmenlik başlangıcı ile geri döndü, gelecek birçok projeden biri olacaktı. Kısa bir süre sonra Valor, Sezon 1 Bölüm 5 (2017) Müzakereci olarak bir televizyon çıkışı oldu.

Devamını Oku
Bu sanatçı için henüz resim eklenmemiş. İlk sen ekleyebilirsin!