18 yaşından küçük olduğunuz için video gizlenmiştir.

Bu video bazı kullanıcılar için uygunsuz olabilir.

18 yaşından büyük müsünüz?

EVET HAYIR

Jung Ho-yeon Biyografi

23 Haziran 1994 Seul Güney Kore doğumlu manken ve oyuncu. İki kardeşi vardır. Dongduk Kadın Üniversitesi'nden mezun oldu ve mankenlik okudu. 2018 yılında Models. com tarafından "En İyi 50" kadın moda modelinden biri olarak gösterildi. Ekim 2021'de Jung, çıkış yaptığı marka olan Louis Vuitton'un küresel elçisi olarak seçildi.

Jung, kariyerinin başlarında sahip olduğu alev kırmızısı saçları ve "ateşli" kişiliği ile tanınır. Modelliğe 16 yaşında başladı. Seul Moda Haftası'nda bir menajer olmadan modellik yaptı.

ESteem Models'e imza atmadan önce Seul'a yerleşti ve daha açık olmak için Kore'nin Next Top Model'inde yer aldı. Korea's Next Top Modelliğinden sonra Vogue Girl Korea , Nylon Korea ve ELLE Wedding gibi dergilerde yer aldı .

Marc Jacobs , Fendi , Max Mara , Alberta Ferretti ve Rag & Bone, Jeremy Scott , Tory Burch , Topshop Unique , Lanvin , Dolce & Gabbana , Missoni , Bottega Veneta , Emilio Pucci , Chanel , Miu Miu için podyumda yürüdü.

2013'te Lee Hyori'nin "Going Crazy" 2014'te 100%'ün "Beat" ve Kim Yeon-woo'nun "Move" kliplerinde oynadıktan sonra 2019'da Pharrell Williams'ın "The CHANEL Pharrell Collection"  ile ününe ün katmıştır. Yine aynı sene Hot Potato'nun "Taste of Acid" klibinde de kendisine yer bulmuştur.

2021'deki Squid Game dizisindeki Kang Sae-byeok ona ün konusunda tavan yapmıştır.

2016 senesinden beri Lee Dong-hwi ile beraberdirler.

 

instagram adresi hoooooyeony 'dir.

Devamını Oku
Bu sanatçı için henüz resim eklenmemiş. İlk sen ekleyebilirsin!