18 yaşından küçük olduğunuz için video gizlenmiştir.

Bu video bazı kullanıcılar için uygunsuz olabilir.

18 yaşından büyük müsünüz?

EVET HAYIR

Zoë Robins Biyografi

Zoë Robins, 19 Şubat 1993'te Wellington, Yeni Zelanda'da doğdu. Power Rangers Ninja Steel (2017), The Wheel of Time (2021) ve The New Tomorrow (2005) ile tanınan bir aktris .
Zaman Çarkı'nda Dizide Nynaeve al’Meara karakterini canlandırıyor.

Zoë oyunculuğa henüz 13 yaşında Yeni Zelanda yapımı bir dizi olan The Killian Curse isimli projede Haley karakteri ile başladı ve dizide 6 bölüm oynadı.

 Bu projenin ardından ailece Amerika’ya taşındılar ve eğitimini tamamlamaya odaklandı. İlk deneyiminin ardından on yıl sonra büyük bir hayakırıklığı olan Shannara Chronicles dizisinde Zora karakterini canlandırdı ancak proje ikinci sezonun sonunda iptal edildi. Zoë Robins asıl çıkışını ise 2017 yılında dizisi çekilen Power Rangers Ninja Steel ile yaptı, bu dizide canlandırdığı Beyaz Ranger Hayley karakteri ile ün kazandı. Ertesi yıl The Finest isimli filmde rol aldı ve 2019 yılında Black Christmas dizisinde Oona karakterini canlandırdı.

Zoë Robins’in Aborjin kökenli olduğuna dair bilgi bulunmakla birlikte ailesinin Nijerya göçmeni olduğuna yönelikte bir ajans sitesinde not bulunuyor.

Devamını Oku
Bu sanatçı için henüz resim eklenmemiş. İlk sen ekleyebilirsin!