18 yaşından küçük olduğunuz için video gizlenmiştir.

Bu video bazı kullanıcılar için uygunsuz olabilir.

18 yaşından büyük müsünüz?

EVET HAYIR

Tommy Hibbitts Biyografi

Bimini Bon-Boulash (aynı zamanda Bimini olarak da bilinir; 12 Mayıs 1993 doğumlu), Doğu Londra'da yaşayan ve Great Yarmouth, İngiltere'de doğan İngiliz travesti, yazar ve model Thomas Hibbitts'in sahne adıdır.

En çok RuPaul's Drag Race UK'in ikinci serisinde yarışmalarıyla tanınırlar ve burada ikincilik elde ederler.


Hibbitts'in ebeveynleri, Hibbitts çocukken ayrıldı.  Kendilerini işçi sınıfı ortamında yetiştirilmiş olarak tanımlıyorlar. Hibbitts, Lynn Grove Academy'ye katıldı ve 2012'de London College of Communication'da gazetecilik okumak için Londra'ya taşındı.  Londra'da Hibbitts drag'ı keşfetti ve kariyerine 2017'de drag sanatçısı olarak başladı.

 Bimini, 2019'dan beri profesyonel olarak bir drag queen olarak kariyerini tamamladı ve kariyerlerine moda kahramanları Alexander McQueen, Vivienne Westwood, Iris van Herpen ve John Galliano'nun ruhundan ilham alarak başladı. Bimini, görünüm ve estetik konusundaki en büyük ilham kaynağının Pamela Anderson olduğunu belirtti.  Sürükleme adları, doğumda dişi olarak atandıklarında kendilerine ne ad verecekleri ve ilk kedileri Bonnie Boulash adından türemiştir. Bimini Doğu Londra'da bulunuyor ve düzenli olarak başkentte performans sergiliyor.

 Aralık 2020'de Bimini, RuPaul's Drag Race UK'nin ikinci serisinde yarışan on iki yarışmacıdan biri olarak ilan edildi. Bölüm 1'de Bimini, Joe Black'e karşı Frankie Goes to Hollywood'un "Relax" şarkısında dudak senkronizasyonu yaptı ve kazandılar ve Joe'yu eve gönderdiler.  Daha sonra, Katie Price'ı canlandırdıkları Snatch Game de dahil olmak üzere dört mücadele kazandılar ve İngiliz versiyonunda dört mücadele kazanan ilk yarışmacı oldular.  9. Bölümde Bimini, ilk bölümde dudak senkronizasyonu yaptıktan sonra finale kalan ilk yarışmacı oldu.  10. Bölümdeki son bir dudak senkronizasyonundan sonra, diğer rakip Tayce ile birlikte, sonunda kazanan Lawrence Chaney'e ikinci olarak ilan edildiler.

 Şubat 2021'de Bon Boulash, tasarımcı Eden Loweth'in AW21 koleksiyonu için cinsiyetsiz bir moda markası olan Art School London ile birlikte Drag Race yarışmacısı A'Whora ile birlikte Londra Moda Haftası podyumlarına çıktı.  Mart 2021'de Bimini, diğer Drag Race finalistleriyle birlikte The Guardian için fotoğraflandı ve röportaj yaptı. Temmuz 2021'de Bimini, organizatör Klub Kids[9] ile A'Whora, Tayce ve Lawrence Chaney ile birlikte Birleşik Kingdolls Turu için tüm biletleri tükenmiş bir İngiltere turuna başladı ve Şubat 2022'de Bimini RuPaul'un İngiltere Drag Yarışı: The Official'a başlayacak World of Wonder ve organizatör Voss Events ile birlikte RuPaul's Drag Race UK'in ikinci serisinin tüm kadrosuyla birlikte tur atın.

 Mart 2021'de Bimini'nin Instagram hesabı aracılığıyla, Ekim 2021'de piyasaya sürülmesi planlanan ve Penguin Books ve Viking Books tarafından yayınlanan A Drag Queen's Guide to Life başlıklı bir kitap yazacakları duyuruldu. Kitap, Release the Beast: A Drag Queen'in Yaşam Rehberi başlığıyla yayınlandı.  "Canavarı serbest bırak", Bimini'nin RuPaul's Drag Race UK'de United Kingdolls ile yaptığı "UK Hun?" konulu dizesine bir göndermedir.

 Haziran 2021'de Bimini, ilk single'ları "God Save This Queen"ve buna uygun bir müzik videosu yayınladı.

 21 Ağustos 2021'de, radyo istasyonunun "sürükleme gününün" bir parçası olarak BBC Radio 1'de Dean McCullough ile birlikte saat 13:00'te Cumartesi-öğleden sonra programını sundular. Boulash, 2021 Noel süpermarketi Sainsbury's reklamında küçük bir rol oynadı.

 Kasım 2021'de Bimini, Londra'daki bir kutlamada Gay Times dergisinin Honor for Drag Hero ödülüne layık görüldü ve GAY TIMES Honors baskısının kapak yıldızı olarak yer aldı.

Devamını Oku

Tommy Hibbitts Filmografi

Tümünü Gör
Bu sanatçı için henüz resim eklenmemiş. İlk sen ekleyebilirsin!