Paul Anthony Kelly, 1 Ekim 1988’de Kanada’nın Ontario eyaletindeki Port McNicoll kasabasında doğmuş, Kanada asıllı bir model ve oyuncudur. Kariyerini Amerika Birleşik Devletleri’nde sürdürmektedir. Dört çocuğun en büyüğü olarak dünyaya geldi.
Toronto’ya taşındıktan sonra American Apparel’da çalışırken yetenek avcıları tarafından keşfedilmiş ve Ford Models ile anlaşarak modellik kariyerine adım atmıştır. Daha sonra New York’a taşınarak hem modellik yapmaya devam etmiş hem de oyunculuk seçmelerine katılmaya başlamıştır. Bu süreçte Innovative Artists ajansıyla çalışmıştır. Uzun süre boyunca oyunculuk alanında düzenli bir iş bulamamış, yaklaşık on yıl boyunca sınırlı projelerde yer almıştır. Bu projelerden biri olan “The Venery of Samantha Bird” ise 2023 SAG-AFTRA grevi nedeniyle yayınlanmamıştır.
Modellik kariyerinde Rhone Apparel, Vivienne Westwood, Bonobos, John Varvatos, Loro Piana, Perry Ellis ve Brooks Brothers gibi markalarla çalışmıştır.
Oyunculuk kariyerindeki en dikkat çekici çıkışını, FX kanalında yayınlanan antoloji mini dizi “Love Story: John F. Kennedy Jr. & Carolyn Bessette” yapımında John F. Kennedy Jr. rolünü canlandırarak yapmıştır. Oyunculuk deneyimi sınırlı olmasına rağmen, bu role seçilmeden önce yapılan ekran testi ve uyum denemelerinde başarılı bulunmuştur.
Özel hayatında, Mayıs 2023’te Syd Widziszewski ile evlendi ve çiftin 2026 yılı başında bir çocukları oldu.
Yorumlar (0)