oyuncuların yükselttiği bir film. özellikle keanu reeves olağanüstüydü... hatta ben bir ara keanu'dan yana taraf tutumuştum...ama başaramadı naparsın kötüler filmlerde kazanamıo:
bu filmde katilin gözüyle izliyorsun sanki hayatı.çok oldu izleyeli ama beğenmiştim. sanki kiralık katillerinde anlayışa ihtiyacı var dermiş gibi çekilen bir film gibiydi hatırladığım kadarıyla. izlenmeye değer. ne de olsa keanu reeves var başrolde.
keanu reeves, james spader ve marisa tomei bu filmde neden oynamışlar anlamadım. filmin hiçbir özelliği yok. filmde ne polisiye ne de gerilim var. durağan ilerleyen sıkıcı ve etkisiz bir hikaye var sadece. kesinlikle zaman kaybı.
keanu reveesin ilginç dansıyla dikkat çektiği filmi.keanunun soğuk kanlı tavırları ve seri katili canlandırdığı filmde keanu dan taraf hissetmiştim kendimi başar keanu die.
İzleyici
Sinepedi Katılımcıları