2024'ün En Çok Beklenen Dizileri!

2024'te başlayacak, en çok beklenen diziler!

Televizyon dünyasında heyecan verici bir yıl daha başlıyor! 2024, izleyicilere kucak açan bir dizi zenginliği ile dolup taşıyor. 

Bu yıl, birçok dizi severin kalbini fethedecek projelerin kapıları aralanacak. Büyük prodüksiyonlar, özgün senaryolar ve yıldız oyuncular, 2024'ü televizyon dünyasının zirvesine taşımaya hazırlanıyor. Diziseverler, çok beklenen bu yapımlarla soluksuz bir yolculuğa çıkacaklar.

Birçok türdeki dizilerle dolu bu yılın televizyon takviminde, fantastik dünyalardan suç dramalarına, bilim kurgudan komediye kadar pek çok seçenek var. Şimdi, 2024'ün kapıda olduğu bu heyecan verici döneme giriş yapalım ve televizyon dünyasının bize sunacağı yeni dizilere göz atalım!

1. Masters of the Air

AppleTV+

On bir adam, "Uçan Kale" olarak bilinen bir bombardıman uçağının içinde, yerden beş mil yukarıda ve düşman hatlarının gerisinde Alman askerlerine karşı hayat mücadelesi veriyorlar. Amerikan bombardıman uçakları teker teker düşürüldükçe adamların işleri tek bir göreve indirgeniyor: hayatta kalmak.

2. 3 Cisim Problemi

Orijinal İsmi: The Three-Body Problem

Tür: Bilim Kurgu , Dram , Gizem
Yönetmen: Derek Tsang
Yapımı: 2024 - ABD , İngiltere , Çin

Netflix

1960'larda Çin'de alınan önemli bir karar, uzay ve zamanda yankılanarak, günümüzde bir grup bilim insanını tarihin en büyük tehdidiyle yüzleşmeye zorlar.

Dizi, "Game of Thrones" dizisinin yapımcılarının imzasını taşıyor.

3. Daredevil: Born Again

Orijinal İsmi: Daredevil: Born Again

Tür: Aksiyon , Dram , Suç
Yapımı: 2024 - ABD

Disney+

Resmi konu henüz açıklanmadı.

4. The Penguin

Tür: Dram , Suç
Yönetmen: Craig Zobel
Senarist: Lauren Lefranc
Yapımı: 0 - ABD

HBOMax

"The Batman" filminin Penguen'i Oswald Cobblepot'un Gotham'ın yeraltı dünyasındaki yükselişine odaklanacak.

5. The Sympathizer

HBOMax

Vietnam Savaşı sırasında Komünist güçler için casusluk yapan yarı Fransız, yarı Vietnamlı bir adamın hikayesi, 2024 yılında mini dizi olarak HBO Max'ta yayınlanacak.

6. Blade Runner 2099

Orijinal İsmi: Blade Runner 2099

Tür: Bilim Kurgu
Oyuncular: Jodie Comer
Senarist: Silka Luisa
Yapımı: 0 - ABD

Amazon Prime Video

"Blade Runner 2049" filmindeki olayların elli yıl sonrasını konu alıyor.

7. Avatar: Son Hava Bükücü

Netflix

"Avatar: Son Havabükücü", dört elementle ilişkilendirilen uluslara bölünmüş bir dünyada geçen bir hikayeyi anlatıyor. Her ulustan "bükücüler", dövüş sanatları aracılığıyla bir elementi kontrol etme yeteneğine sahiptir, ancak Avatar, dört elementi de kontrol edebilir. Avatar, yani Aang (Gordon Cormier), dünyaya denge getirmek için görevlendirilmiştir ve dostlarıyla birlikte Ateş Lordu Ozai (Daniel Dae Kim) ve Ateş Ulusu'nun yürüttüğü yıkıcı savaşı durdurmak için çalışır.

8. The Regime

HBOMax

The Palace, otoriter bir rejimin saray duvarları içinde geçen ve bu rejimin çözülmeye başladığı bir yılı izleyiciye aktarıyor.

9. Disclaimer

Orijinal İsmi: Disclaimer

Tür: Dram , Gizem
Yönetmen: Alfonso Cuarón
Senarist: Alfonso Cuarón
Yapımı: 0 - ABD , Avustralya , İngiltere

AppleTV+

Dizi, çalışmaları saygı duyulan kurumların ihlallerini ortaya çıkarmak üzerine kurulu bir televizyon belgeseli gazetecisi olan Catherine Ravenscroft'u takip ediyor.

10. Rivals

Disney+

Dizi, Rupert Campbell-Black ve Tony Baddingham'ın uzun süredir devam eden rekabetlerinin doruğa ulaşmasını konu alıyor.