18 yaşından küçük olduğunuz için video gizlenmiştir.

Bu video bazı kullanıcılar için uygunsuz olabilir.

18 yaşından büyük müsünüz?

EVET HAYIR

Larry Robinson Biyografi


Avatar Entertainment president Larry Robinson has straddled the entertainment business for 30 years operating in the music, film and television businesses.

Most recently Robinson, who has a First Look production deal with Sony Pictures International, is producing the feature project "The Perfect Dress" starring Vadhir Derbez, "Chief Executive Dad" at Sony also with producing partners Aislinn Derbez and Mauricio Ochmann, "La Final" starring Mauricio Ochmann and Marko Zaror for Sony, the remake of the 1980 John Cassavetes film "Gloria" with producer Sandra Condito, and "Scouts" directed by Tyrone Dixon with producer Preston Holmes. In 2021, Robinson Executive Produced three feature films including writer/director Jorge Xolalpa's critically acclaimed film "Melancolia" starring Alessandra Rosaldo, Xolalpa's indie film "Savages" starring Vadhir Derbez and Elyfer Torres, and actor/writer/director Jennifer's Zhang's internationally acclaimed feature film "Charon".
Avatar Entertainment başkanı Larry Robinson, müzik, film ve televizyon sektörlerinde faaliyet gösteren 30 yıldır eğlence sektöründe yer alıyor.

 Son olarak Sony Pictures International ile İlk Bakış prodüksiyon anlaşması olan Robinson, Sony'de "Baş Yönetici Baba" olan Vadhir Derbez'in ve yapımcı ortakları Aislinn Derbez ve Mauricio Ochmann'ın da yer aldığı "La Final" adlı uzun metrajlı proje "Mükemmel Elbise"nin yapımcılığını yapıyor. " Sony için Mauricio Ochmann ve Marko Zaror'un oynadığı, John Cassavetes'in 1980 yapımı filmi "Gloria"nın yapımcı Sandra Condito ile yeniden çevrimi ve Tyrone Dixon'ın yapımcı Preston Holmes ile yönettiği "Scouts".  2021'de Robinson, aralarında Alessandra Rosaldo'nun oynadığı yazar/yönetmen Jorge Xolalpa'nın eleştirmenlerce beğenilen filmi "Melancolia", Xolalpa'nın Vadhir Derbez ve Elyfer Torres'in oynadığı bağımsız filmi "Savages" ve aktör/yazar/yönetmen Jennifer'ın uluslararası üne sahip uzun metrajlı filmi olmak üzere üç uzun metrajlı filmin yapımcılığını yaptı. "Karon".

Devamını Oku
Bu sanatçı için henüz resim eklenmemiş. İlk sen ekleyebilirsin!