Mayıs Ayında Netflix’e Gelecek En İyi Film ve Diziler

Netflix, Mayıs 2024 kataloğunu açıkladı!

Yıldızlarla dolu kadrosuyla dikkat çeken "Çılgın Kahvaltılık" ve Serenay Sarıkaya'lı "Kimler Geldi, Kimler Geçti" bu ay platforma gelecek yapımlar arasında. 

Bu listede ise sizin için Mayıs ayında Netflix'e gelecek en iyi dizi ve filmleri derledik.

İyi seyirler.

1. A Man in Full

Orijinal İsmi: A Man in Full

Tür: Dram
Yapımı: 2024 - ABD

Film - 2 Mayıs

Dizi, ani bir iflasla karşı karşıya kalan Atlantalı bir emlak imparatoru Charlie Croker'ı (Jeff Daniels) takip ediyor. Croker, imparatorluğunu, gözden düşmesinden çıkar sağlamaya çalışanlara karşı korumaya çalışıyor.

2. Neandertallerin Sırları

Orijinal İsmi: Secrets of the Neanderthals

Süre: 80dk
Tür: Belgesel
Yönetmen: Ashley Gething
Yapımı: 2024 - İngiltere

Belgesel Film - 2 Mayıs

Kieri ve Ryo birbirlerini derinden seviyorlardır fakat Ryo kaçırılır. Kieri onu bir ruhun yardımıyla aramaya koyulur. Bu süreçte aşklarının değerini kanıtlayan engellerle karşılaşırlar. Yeniden bir araya gelmek için aşkın, kaçırılmanın, takip etmenin ve zorlukların üstesinden gelmenin hikayesi.

3. Çılgın Kahvaltılık

Orijinal İsmi: Unfrosted

Süre: 97dk
Tür: Komedi , Tarih
Yönetmen: Jerry Seinfeld
Yapımı: 2024 - ABD

Film - 3 Mayıs

Michigan 1963, iş dünyasının rakipleri Kellogg's ve Post, kahvaltıyı sonsuza kadar değiştirebilecek bir kek yaratmak için yarışır.

4. Kimler Geldi, Kimler Geçti

Dizi - 9 Mayıs

Dizi bir hukuk bürosunda çalışan avukat Leyla (Serenay Sarıkaya) ve etrafındakiler üzerinden modern zaman ilişkilerine ayna tutuyor.

Başarılı avukat Leyla Taylan, ilk aşkının ihanetiyle sona eren acı dolu bir ilişkinin ardından, arkadaşlarının ve yakışıklı şef Şeyyaz'ın desteğiyle kendini kurtarır. "Yılın boşanma davası" olarak adlandırılan bir dava için ünlü üçüncü eş Tuba Tepelioğlu'nun avukatı olarak görev alır.

Karşısında, 15 yıl içinde üç kadınla evlenip boşanmış, ilişkilerinde karmaşık bir geçmişi olan Cem Murathan bulunmaktadır. Leyla, bu "narsist" adamı savunurken müvekkilini en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlar. Ancak bu süreç, Leyla'nın mücadelesiyle birlikte tam anlamıyla karışıklığa ve kaosa dönüşür.

5. Gelinin Annesi

Orijinal İsmi: Mother of the Bride

Süre: 90dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Mark Waters
Yapımı: 2024 - ABD

Film - 9 Mayıs

Lana'nın (Brooke Shields) kızı Emma (Miranda Cosgrove) Londra'dan döner ve gelecek ay evleneceğini duyurur. Lana, Emma'nın kalbini çalan adamın, yıllar önce onun kalbini kıran adamın (Benjamin Bratt) oğlu (Sean Teale) olduğunu öğrenince işler daha da karmaşık bir hal alır.

6. Bridgerton

Dizi - 3. Sezon 1. Kısım - 16 Mayıs

Bridgerton ailesinin her sezon farklı bir kardeşine odaklanan dizide sekiz kardeş, Londra yüksek sosyetesinde aşkı ve mutluluğu arıyor. İlk sezonda Londra sosyetesindeki rekabetçi evlilik piyasasına ilk kez giren, nüfuz sahibi Bridgerton ailesinin en büyük kızı Daphne Bridgerton'ın hikayesi konu alınıyor. İkinci sezonda ise ailenin en büyüğü Vikont Anthony'nin mükemmel bir eş bulma çabası anlatılıyor. 

7. Sen Büyümeye Bak

Orijinal İsmi: Sen Büyümeye Bak

Süre: 99dk
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen: Ketche
Senarist: Hakan Bonomo
Yapımı: 2024 - Türkiye

Film - 23 Mayıs

Bir trajedinin ardından tekrar bir araya gelen baba (Kaan Urgancıoğlu) ile oğul (Mert Ege Ak) hem yeni başlangıçlarla boğuşur hem de sevilen bir anne ve eşin bıraktığı boşluğu doldurmaya çalışır.

8. Atlas

Süre: 119dk
Yönetmen: Brad Peyton
Senarist: Aron Eli Coleite
Yapımı: 2024 - ABD

Film - 24 Mayıs

Film, bir yapay zeka askerinin savaşı sona erdirmenin tek yolunun insanlığı sona erdirmek olduğuna karar verdiği kasvetli bir gelecekte geçiyor.

9. My Oni Girl

Anime Film - 24 Mayıs

Bir lise öğrencisinin hayatı, insan dünyasında arayışa çıkan bir oni (şeytan) kızla tanışınca beklenmedik şekilde değişir.

10. Eric

Orijinal İsmi: Eric

Tür: Dram , Gizem
Yönetmen: Lucy Forbes
Senarist: Abi Morgan
Yapımı: 2024 - İngiltere

Dizi - 30 Mayıs

Dizi, dokuz yaşındaki oğlu bir sabah okula giderken ortadan kaybolan bir babanın (Benedict Cumberbatch) çaresiz arayışını merkezine alıyor.