Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (22 - 28 Nisan)

Netflix Türkiye 22 - 28 Nisan 2024 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta da "Rebel Moon: The Scargiver" çekerken onu 2. sırada "Siyah Telefon" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Rebel Moon: The Scargiver

Orijinal İsmi: Rebel Moon 2

Süre: 123dk
Yönetmen: Zack Snyder
Yapımı: 2024 - ABD

Rebel Moon: Part One - A Child of Fire filminin devam filmi.

2. Siyah Telefon

Orijinal İsmi: The Black Phone

Süre: 103dk
Tür: Gerilim , Korku
Yönetmen: Scott Derrickson
Yapımı: 2021 - ABD

13 yaşında utangaç ama zeki bir çocuk olan Finney Shaw (Mason Thames), sadist bir katil (Ethan Hawke) tarafından kaçırılır ve çığlık atmanın pek işe yaramadığı ses geçirmez bir bodrum katında mahsur kalır.

Duvardaki bağlantısız bir telefon çalmaya başladığında Finney, katilin önceki kurbanlarının seslerini duyabildiğini keşfeder ve başlarına gelenlerin Finney'in başına gelmemesini sağlamaya kararlılar.

3. Ağaçkakan Woody Yaz Kampında

Orijinal İsmi: Woody Woodpecker Goes to Camp

Süre: 100dk
Tür: Animasyon , Aile , Komedi
Yapımı: 2024 - ABD

Ormandan kovulan Woody, Kamp Vuhu'da ömürlük yuvasını bulduğunu düşünür. Ancak bir müfettiş, kampı kapatmakla tehdit eder.

4. Çok Aşk

Orijinal İsmi: Çok Aşk

Süre: 101dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Kıvanç Baruönü
Senarist: Hasan Can Kaya
Yapımı: 2023 - Türkiye

En büyük hayali ünlü bir komedyen olup film yapmak olan Coşkun, abisi İrfan ile birlikte korsan film satarak hayatını sürdürür. Bir gün hayatının aşkı Ayla ile karşılaşır. Bir anda kendini hem Ayla'nın gönlünü kazanmaya çalışırken hem de sinema tutkusunun peşinden koşarken bulur.

5. Glass

Orijinal İsmi: Glass

Süre: 129dk
Yönetmen: M. Night Shyamalan
Senarist: M. Night Shyamalan
Yapımı: 2019 - ABD

M. Night Shyamalan'ın Parçalanmış ile Ölümsüz filmleri arasında köprü olacak olan yeni filminde, kendini süper kahraman sanan kişiler konusunda uzman bir psikiyatrist (Sarah Paulson), 23 alter egoya sahip olan ve 24. alter egosu ile terör estiren Crumb'ı (James McAvoy), ölümsüz zannedilen Dunn'ı (Bruce Willis) ve kemikleri cam gibi kırılgan olan Price'ı (Samuel L. Jackson) tedavi etmeye çalışmaktadır. Filmin hikayesi önceki filmlerde olduğu gibi Dunn, Price ve Crumb'a odaklanırken, filmin diğer üçlüsü - Casey Cooke, Dunn'ın oğlu Joseph ve Price'ın annesi - geleceğin kurulmasında büyük rol oynayabilirler. Filmde Dunn, Kevin Wendell Crumb'ın bölünmüş kişiliklerinden biri ve en tehlikelisi olan The Beast'in peşine düşüyor. Bu kovalamaca sırasında Mr. Glass de yavaştan kendini göstermeye başlamıştır. Bu üç tehlikeli adam, aynı hastanenin koridorlarlarında bir araya gelir. 

6. Aşk Duvarın Ötesinde

Orijinal İsmi: Love, Divided

Süre: 98dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Patricia Font
Senarist: Marta Sánchez
Yapımı: 2024 - İspanya

Valentina yeni bir başlangıç yapan genç bir piyanisttir. Komşusu David gürültüye katlanamayan bir mucittir. İkisini ayıran incecik duvar ise onların çöpçatanı olmak üzeredir.

7. Rebel Moon: A Child of Fire

Orijinal İsmi: Rebel Moon

Süre: 134dk
Yönetmen: Zack Snyder
Yapımı: 2023 - ABD

Uzak bir ayın kenarındaki barışçıl bir yerleşim, kendisini zalim bir yönetici gücün orduları tarafından tehdit altında bulur. Köylüler arasında yaşayan gizemli bir yabancı, onların hayatta kalmak için en iyi umutları haline gelir.

8. Jurassic World: Hakimiyet

Orijinal İsmi: Jurassic World: Dominion

Süre: 147dk
Yönetmen: Colin Trevorrow
Yapımı: 2022 - ABD

Isla Nublar'ın yok edilmesinden dört yıl sonra, dinozorlar artık dünyanın her yerinde insanlarla birlikte yaşıyor ve avlanıyor. Bu kırılgan denge, geleceği yeniden şekillendirecek. İnsanoğlunun, tarihin en korkunç yaratıklarıyla paylaştığı gezegende en büyük yırtıcı olarak kalıp kalmayacağı ortaya çıkacak.

9. Sağlığınızın Kontrolü Sizde: Bağırsaklarınızda Saklı Sırlar

Orijinal İsmi: Hack Your Health: The Secrets of Your Gut

Tür: Belgesel
Yönetmen: Anjali Nayar
Yapımı: 2024 - ABD

Sindirim sisteminin inceliklerini ve genel sağlık ve refahın korunmasındaki önemli rolünü araştıran bilgilendirici ama neşeli bir belgesel.

10. Recep İvedik 7

Şehir hayatı ve ekonomik şartlarda bunalan Recep İvedik  (Şahan Gökbakar), en yakın arkadaşı Nurullah (Nurullah Çelebi) ile birlikte babaannesinden kendisine miras kalan köy evine gider. Köy hayatının tadını çıkarmayı umarken, köye ve civar ormanlara zarar verecek büyük bir projenin varlığını öğrenir. Böylece Recep, köylülerle bir olarak bu projeye karşı durur ve yeni bir maceraya atılır.