18 yaşından küçük olduğunuz için video gizlenmiştir.

Bu video bazı kullanıcılar için uygunsuz olabilir.

18 yaşından büyük müsünüz?

EVET HAYIR

Dört Kadın Bir Hayat Film Konusu

Aynı kadının hayatındaki dört farklı örnek, varoluşunun çocukluk, ergenlik, ergenlik ve yetişkinlik gibi dört önemli dönemine bölünmüştür ve hepsi de ana odak noktası olarak varlığının parçalarını ve çeşitli yönlerini temsil eder.

Duygusal olarak zarar görmüş olan Renée, kendini, kendini, kendini, kendini erkek arkadaşından hamile kalmaya adamış, kendini kıt imkânlardan yoksun gençlerin eğitimine adamış, sevecen bir okul öğretmenidir. Bununla birlikte, geçmişi, kendisiyle yedi yıl öncesine dayanan bitmemiş bir işi olan, kendine zarar veren, bağımlı bir kumarbaz olan Tara şeklinde onu yakalayacaktır.

Zamanda geri adım atarken, profesyonel bir kumarbaz tarafından at yarışları dünyasıyla tanıştırılan, yirmili yaşlarında, dikkatsiz ve taze bir genç kadın olan Sandra'yı buluyoruz. ona yarış pistinde bir "katır" olarak iş veren yaşlı Lev, kasiyere bahis parası taşıyor. Daha sonra ve zamanda daha da geriye giden Karine, kendini sürekli bir atlıkarınca yüzeysel ilişkilere sokan, her zaman acımasız babasından kaçan ve onun dikkatini çekmek için can atan erken gelişmiş, cüretkar 13 yaşında bir gençtir. hiç almamıştır. Sonunda, masum saklambaç oyununun hızla bir felakete dönüştüğü eyaletten küçük bir kız olan Kiki'yi görüyoruz.

 

Devamını Oku
Diğer Adı: Orphan Favori: 1 kullanıcının favori filmi Filmi İzleyenler: 2 kullanıcı Dört Kadın Bir Hayat filmini izledi Filmi Ekleyen: DthepYEK
Bu filme henüz resim eklenmemiş. İlk sen ekleyebilirsin!