18 yaşından küçük olduğunuz için video gizlenmiştir.

Bu video bazı kullanıcılar için uygunsuz olabilir.

18 yaşından büyük müsünüz?

EVET HAYIR

Son Parti Film Konusu

Enes Ateş'in yönettiği "Son Parti" lise son sınıf öğrencisi Deniz, Birsu, Katre, Savaş ve Ferman’ın, sınavlar öncesi gerçekleşecek son parti gününde yaşadıklarını konu ediniyor.

İkiz kardeşler Katre ve Birsu, Şehnaz Lisesi 12. sınıf öğrencisidir. Birsu okulun popüler kızıyken Katre ailenin asi çocuğudur. Dönem sonunda bir Şehnaz Lisesi geleneği olan Egemen’in doğum günü partisi vardır. O yıl mezun olacakları için sınavlardan önce son kez bir araya gelecekleri özel bir akşam olacaktır. 12 D öğrencisi Deniz, Birsu’ya aşıktır ve o akşam açılmayı planlar. Ancak Birsu’nun babası doğum gününe gitmesine yalnızca ikiz kardeşi Katre’de gelirse izin verir. Katre’nin ise bir partiye gitmeye hiç niyeti yoktur. Durumu öğrenen Deniz, diğer okulundan davranış sorunları yüzünden uzaklaştrılıp onların okuluna gelen Ferman'ı gözüne kestirir. Ondan, Katre’yi partiye davet etmesini ister. Ferman bu teklifi yapmak için Deniz’den üç bin lira ister. Deniz, Egemen’in partiye içecek alınması için emanet ettiği parayı verir. Akşama kadar bir şekilde içecek temin etmeye çalışacaktır. Bu sırada Ferman da  Katre'den hoşlanmaya başlar.

Devamını Oku
Yapımcı: Enes Ateş , Sadi Canpolat , Favori: 1 kullanıcının favori filmi Filmi İzleyenler: 4 kullanıcı Son Parti filmini izledi Filmi Ekleyen: Aquuamarine