“Tavuklar Firarda 2” Filminden İlk Fragman!

16.11.2023 10:28

Netflix’te yayınlanacak “Tavuklar Firarda: Kurtarma Operasyonu” filminden ilk fragman geldi!

2000 yapımı “Tavuklar Firarda”dan tam 23 yıl sonra bir devam filmi geliyor. “Tavuklar Firarda: Kurtarma Operasyonu” (Chicken Run: Dawn of the Nugget) 15 Aralık 2023’te Netflix’te seyirci ile buluşacak. 

Senaryosunu Karey KirkpatrickJohn O'Farrell ve Rachel Tunnard'ın kaleme aldığı, Sam Fell’in ise yönetmen koltuğuna oturduğu “Tavuklar Firarda: Kurtarma Operasyonu” filminin seslendirme kadrosunda da Thandiwe Newton (Ginger), Zachary Levi (Rocky), Bella Ramsey (Molly), Imelda Staunton (Bunty) gibi yıldız isimler yer alıyor.

“Tavuklar Firarda: Kurtarma Operasyonu” filminin konusu ne?

Ginger, Tweedy'nin çiftliğinden ölüme meydan okuyarak kaçmayı başardıktan sonra, nihayet aradığı huzur dolu adayı bulur. Bu adada, sürünün tüm bireyleri için insan dünyasının tehlikelerinden uzak bir sığınak olmuştur. Rocky ile birlikte, küçük kızları Molly'ye de sahip olan Ginger, artık mutluluğu yakalamıştır. Ancak anakarada, tavuk türü yeni ve korkunç bir tehlike ile karşı karşıyadır. Bu kritik durumu görmezden gelemeyen Ginger ve ekibi, özgürlüklerini riske atarak harekete geçmeye karar verir!