Dakota Johnson, Saoirse Ronan, Jessie Buckley ve Josh O’Connor, İtalyan yönetmen Alice Rohrwacher’in yeni sinema filmi “Three Incestuous Sisters”ta başrolleri paylaşmaya hazırlanıyor.
Audrey Niffenegger’in çok satan aynı adlı romanından uyarlanan “Three Incestuous Sisters” filmi Dakota Johnson, Saoirse Ronan, Jessie Buckley ve Josh O’Connor'ı bir araya getiriyor.
Senaryosu Alice Rohrwacher tarafından Ottessa Moshfegh ile birlikte kaleme alınan yapımın, kitaptan serbest bir uyarlama olacağı belirtiliyor. Bu nedenle filmin hikâyesine dair detaylar şimdilik gizli tutuluyor.
Filmin yapım ve finansman sürecini Indian Paintbrush üstlenirken, Dakota Johnson ve Ro Donnelly TeaTime Pictures adına yapımcılar arasında yer alıyor. Alice Rohrwacher de projede yapımcı olarak bulunuyor. Çekimlerin Nisan ayında başlaması planlanıyor.
Oyuncu kadrosundaki isimler son dönemde dikkat çeken projelerde yer aldı. Dakota Johnson, yakın zamanda “Materialists” ve “Daddio” filmleriyle izleyici karşısına çıktı. Saoirse Ronan, “The Outrun” ile olumlu eleştiriler alırken, Sam Mendes’in yönettiği yeni Beatles filminde Linda McCartney rolüyle kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Jessie Buckley, “Hamnet” performansıyla Oscar adaylığı ve Altın Küre kazanırken, yakında “The Bride” filminde izlenecek. Josh O’Connor ise “Wake Up Dead Man”ın ardından Steven Spielberg imzalı yeni bilim kurgu projesinde rol alacak.
Alice Rohrwacher’in son filmi “La Chimera”, Cannes Film Festivali’nde yarışma bölümünde gösterilmiş ve yılın en çok konuşulan yapımları arasında yer almıştı. Yönetmen, 2026 Avrupa Film Akademisi Dünya Sinemasına Katkı Ödülü’nün de sahibi.
Kaynak: Deadline
Yorumlar (0)