"Percy Jackson ve Olimposlular" Dizisinin Fragmanı Yayınlandı!

20.11.2023 13:44

Disney Plus yapımı olan "Percy Jackson ve Olimposlular" dizisinin resmi fragmanı nihayet yayınlandı!

Disney, "Percy Jackson and the Olimposlular" dizisinin 20 Aralık'taki prömiyeri öncesinde resmi fragmanını paylaştı. Rick Riordan'ın genç yetişkin roman serisinin günümüz Amerika'sıyla harmanlanmasını konu alan uyarlamada, yeni karakterlere odaklanan bu iki dakikalık fragman, beklenen dizinin en detaylı önizlemesini gözler önüne seriyor.

"Percy Jackson and the Olimposlular", Percy'nin babasının bir Yunan mitolojisi tanrısı olduğunu keşfetmesiyle başlayan bir dizi canavar ve kötü karakterle dolu macerayı anlatıyor. 12 yaşındaki Percy, diğer Olimposlu çocuklarla birlikte yaşamak ve eğitim almak için Camp Half-Blood'a (Melez Kampı) gitmek zorunda kalır. Ancak kısa sürede, kendisini Zeus'un ünlü Master Bolt'u çalmakla suçlandığı, şeytani bir komplo içinde bulur.

Fragmanda, Walker Scobell'in canlandırdığı Percy'nin, Annabeth Chase'i Leah Sava Jeffries ve Grover UnderwoodAryan Simhadri tarafından canlandırılan karakterlerle bir araya gelmesini görüyoruz. Üçlü, Percy'nin masumiyetini kanıtlamak ve tanrılara, ve dolayısıyla dünyanın dengelemesine yardımcı olmak amacıyla başladıkları yolculuğa tanıklık ediyor.

Disney, "Percy Jackson and the Olimposlular" serisinin yeni uyarlamasının ilk fragmanını 2022 yılında paylaştı. Dizi, ilk kez 2020'de duyurulmuştu ve nihayet Aralık ayında Disney Plus'ta izleyicilerle buluşacak.

Kaynak: IGN Türkiye