Yılmaz Erdoğan, “İnci Taneleri” Dizisiyle Ekranlara Dönüyor!

20.11.2023 16:04
Yılmaz Erdoğan, “İnci Taneleri” Dizisiyle Ekranlara Dönüyor!

Yılmaz Erdoğan yıllar sonra Kanal D'nin “İnci Taneleri” dizisi ile televizyon ekranlarına dönüyor!

Yılmaz Erdoğan, izleyicileri etkileyici bir yapımla buluşturmaya hazırlanıyor. "Bu öykü insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine. İnci ne kadar değerli, iplik o kadar ince..." sözleriyle başlayan bu hikayeyi anlatan “İnci Taneleri” dizisi, çok yakında " televizyon ekranlarında yerini alacak.

İki yıl süren özverili bir hazırlık sürecinin ardından ortaya çıkan "İnci Taneleri," insanları birbirine bağlayan zarif bir hikayeyi anlatacak. Yıllar sonra ekranlara dönen Erdoğan, dizinin hem senaryo yazarlığını üstleniyor hem de ‘Azem Yücedağ’ karakterine hayat veriyor.

Dizide cezaevinden çıkan Azem Yücedağ'ın yaşam mücadelesi ve geçmişiyle yüzleşmesi merkeze alınıyor. Acılarla dolu geçmişi, taşıdığı büyük bir sır ve sırtında hayatın yüküyle umudun peşinden koşan Azem, kolyesinden kopan, dağılan inci tanelerini tekrar toplamaya çalışacak.

BKM Yapım imzalı "İnci Taneleri" dizisinin oyuncu kadrosunda Erdoğan'a, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi usta isimler eşlik ediyor. Şenol Sönmez'in yönetmen koltuğunda oturduğu dizi, yakında Kanal D ekranlarında olacak.