Yeni Bir "Karate Kid" Filmi Geliyor!

23.11.2023 13:58
Yeni Bir

Hayranlara büyük sürpriz Jackie Chan ve Ralph Macchio'dan geldi ve yakında yeni bir "Karate Kid" filmiyle karşımıza çıkacaklarını açıkladılar!

1984'te yayınlanan ilk "Karate Kid" filminde, Pat Morita'nın hayat verdiği Mr. Miyagi karakteri, Daniel LaRusso karakterine zorbalardan korunabilmesi için dövüş sanatları öğretiyordu. Film, gösterime girdiği zaman büyük bir başarı elde etti, üç devam filmi çekildi ve günümüzde hala devam eden bir medya serisinin temelini attı.

Jackie Chan ve Ralph Macchio, Salı günü yaptıkları duyuru ile birlikte, yeni "Karate Kid" filmine katılacaklarını müjdeledi. Sony Pictures'ın yaptığı açıklamaya göre, film şu anda 13 Aralık 2024 tarihinde izleyiciyle buluşacak.

Ancak Chan ve Macchio, karşılaşmaları gereken yeni bir "Karate Kid" karakteri için düzenlenen küresel bir oyuncu seçimi sürecine dahil oldular. Geçen hafta salı günü gerçekleşen duyuruda, ikili, başrol için seçim videolarını göndermek isteyenleri teşvik etti.

Film, senaryosunu Rob Lieber'ın kaleme aldığı film, "The End of the F**king World" dizisinden tanıdığımız Jonathan Entwistle tarafından yönetilecek. Yapımcılığını ise "The Devil Wears Prada"nın yanı sıra "Alacakaranlık" ve "Percy Jackson" serileriyle de tanınan Karen Rosenfelt üstlenecek.

Kaynak: IGN Türkiye