MUBI, Apple’ın 2023 App Store Ödüllerinde “Yılın Apple TV Uygulaması” Ödülünü Kazandı!

04.12.2023 13:18
MUBI, Apple’ın 2023 App Store Ödüllerinde “Yılın Apple TV Uygulaması” Ödülünü Kazandı!

Çevrimiçi film seçkileri sunan dijital bir platform, yapım şirketi ve film dağıtımcısı olan MUBI, Apple'ın 2023 App Store Ödülleri kapsamında Yılın Apple TV Uygulaması seçildi.

Apple, 2023 App Store Ödülleri kapsamında kullanıcıların yaratıcılıklarını ortaya çıkarmalarını, yeni maceralarla dolu bir dünyayı keşfetmelerini, aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte eğlenmelerini sağlayan 14 uygulama ve oyunu ödüllendirdi. App Store'un editör ekibi yaklaşık 40 finalist arasından kullanıcılara anlamlı deneyimler sunan ve kültürel değişime ilham veren uygulamaları seçti. MUBI’nin de Yılın Apple TV Uygulaması seçildiği bu yılın kazananları, sundukları olağanüstü teknik yenilikler, kullanıcı deneyimi ve tasarım ile öne çıktı. 

MUBI hakkında

MUBI, global bir çevrimiçi film seçkisi, yapım şirketi ve film dağıtımcısıdır. Birbirinden güzel, heyecan verici, inanılmaz filmlerin keşfedildiği ve seyredildiği yerdir. Sinemanın efsanevi yaratıcılarından yükselen yönetmenlere, dünyanın her köşesinden filmler MUBI küratörleri tarafından özenle seçilir. MUBI aynı zamanda sadece platform üzerinden erişebilecek iddialı yeni filmlerin yapımcısı ve dağıtımcısıdır. Dünya çapında 190 ülkede hizmet veren MUBI, 15 milyondan fazla üyeyle dünyanın en büyük sinemasever topluluğudur.