Turgay Tanülkü, "Dilek Taşı" Dizisine Katılıyor!

21.12.2023 14:52
Turgay Tanülkü,

Turgay Tanülkü, Kanal D'nin sevilen dizisi "Dilek Taşı"na katılıyor!

Her çarşamba akşamı Kanal D'de izleyicilere nostalji yaşatan "Dilek Taşı" dizisi, Osman Taşçı'nın yönetmenliğinde devam ediyor. Salih Bademci, Hazal Subaşı, Ozan Dolunay, Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı ve Çiçek Dilligil gibi güçlü bir kadroya sahip olan diziye, değerli bir usta oyuncu daha katıldı.

Usta oyuncu Turgay Tanülkü, "Dilek Taşı" dizisi için anlaşma sağladı. Tanülkü, dizide "Aziz" karakteriyle karşımıza çıktı ve özellikle Salih Bademci'nin oynadığı Mustafa karakterinin geçmişinde önemli bir rol üstlenecek. Tanülkü, dizinin kadrosuna geçtiğimiz gün 15. bölümde dahil oldu.

Pastel Film'in yapımcılığını üstlendiği ve Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları izleyiciyle buluşan, 1987 yılında başlayan hikayede yer alan Aras Rona ve Rüçhan Rona, oldukça varlıklı bir ailenin üyeleridir. Figen Kutlu (Hazal Subaşı), ailesiyle birlikte Rona ailesinin malikanesinde yaşamaktadır. İdam cezasıyla yargılanan Mustafa'nın (Salih Bademci) eşi öldüğü için Çocuk Esirgeme Kurumu'na verilen kızı Cemre'yi Rona ailesi evlatlık olarak kabul eder.

Kaynak: Birsen Altuntaş