Jack Black, “Minecraft” Filminin Kadrosuna Katıldı!

03.01.2024 13:59
Jack Black, “Minecraft” Filminin Kadrosuna Katıldı!

Jack Black, "Minecraft" oyununun canlı aksiyon film uyarlamasında yer alacak!

Ünlü oyuncu Jack Black, popüler video oyunu "Minecraft"ın canlı aksiyon uyarlaması olan filmin kadrosuna dahil oldu. Daha önce Jason Momoa, Emma Myers ve Danielle Brooks'un yer alacağı duyurulan yapımın 4 Nisan 2025'te vizyona girmesi planlanıyor.

Yönetmen koltuğunda Jared Hess'in oturacağı projenin çekimlerine yakın zamanda Yeni Zelanda'da başlanması bekleniyor. Ancak "Minecraft" filminin konusu veya senaryosu hakkında henüz detaylı bilgi bulunmuyor.

"Minecraft," 2011 yılında piyasaya sürüldüğünden beri tarihin en çok satan video oyunlarından biri olma özelliğini koruyor. Aylık 140 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan bu oyun, oyunculara renkli bloklar kullanarak 3 boyutlu dünyalar yaratma imkanı sunuyor. Mojang Studios tarafından geliştirilen oyun, 2014 yılında Microsoft tarafından satın alındı.

Black, "The Super Mario Bros. Movie," "Jumanji: The Next Level" ve yakında vizyona girecek olan "Borderlands" gibi önemli projelerde yer alarak video oyunlarından uyarlanan hikayelerde Hollywood'un tercih edilen oyuncularından biri haline geldi. Black'in seslendirme rolüyle yer alacağı Universal ve DreamWorks Animation'ın "Kung Fu Panda 4" ise 8 Mart'ta seyirciyle buluşacak.

Kaynak: Variety