Fox TV'nin Yeni Adı Belli Oldu!

25.01.2024 15:25
Fox TV'nin Yeni Adı Belli Oldu!

FoxTV Artık "NOW" adıyla yayın yapacak!

Geçtiğimiz haftalarda dizi oyuncuları ve sunucularıyla tanıtım çekimlerini gerçekleştiren Fox TV, yeni bir isimle izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Kanalın yeni adı, isim hakkının kullanım süresinin dolması sebebiyle değişiyor. Fox TV'nin yeni adı ise artık "NOW" olacak. 

The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner, isim değişikliği hakkında yaptığı açıklamada, "Yenilenen ismi NOW ile yayın hayatına devam edecek olan Fox, Türkiye’nin en çok izlenen, en çok sevilen kanallarından biri. 2007 yılından beri izleyicimizle güven ve samimiyete dayalı ilişkimizi hep koruduk. Sadece ismimizin değiştiği ve Fox’un yeniden markalaşması olarak adlandırabileceğimiz bu süreçte yayın politikamızı koruyarak, bağlı olduğumuz değerlere sadık kalarak, izleyicilerimizi sevdikleri içeriklerle buluşturmaya aynı şekilde devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

The Walt Disney Company'nin 2019 yılında Fox TV kanalının uluslararası yayınlarını da içeren geniş bir anlaşmayla satın almasının ardından, kanal için isim değişikliği süreci başlamıştı. "Sevdiğiniz Fox Şimdi Now Oluyor" diyerek açıklanan yeni isimle birlikte, kanalın içerik ve yayın politikalarında herhangi bir değişiklik olmayacağı vurgulanıyor. Bu değişimin sadece kanalın adıyla sınırlı olduğu belirtiliyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş