Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (9 Şubat 2024)

09.02.2024 10:31

Bu hafta 3’ü yerli 6 film vizyona giriyor.

Aralarında yılın en iyi filmleri arasında gösterilen Emma Stone’lu “Zavallılar” ile yıldız kadrosuyla dikkat çeken komedi “İyi Bir Aile Değiliz” de var.

Ayrıca, haftanın vizyon filmlerini Akdeniz ÜniFm'in "Vizyonda Neler Var?" programı ile yukarıda da inceleyebilirsiniz!

Zavallılar (Poor Things)

Süre: 141dk

Tür: Bilim Kurgu, Komedi, Romantik

Yönetmen: Yorgos Lanthimos

Senarist: Tony McNamara

Yapımı: 2023 - İrlandaİngiltereABD

Oyuncular: Emma Stone, Willem Dafoe, Mark Ruffalo

Film, bir Viktorya dönemi aşk, keşif ve bilimsel cesaret öyküsü...

"Poor Things", eksantrik ama parlak bir bilim adamı (Willem Dafoe) tarafından hayata döndürülen genç bir kadın olan Belle Baxter'ın (Emma Stone) inanılmaz hikayesini anlatıyor.

İyi Bir Aile Değiliz 

Süre: 92dk

Tür: Komedi

Yönetmen: Haki Biçici

Senarist: Haki Biçici

Yapımı: 2024 - Türkiye

Oyuncular: Kaan Yıldırım, Erkan Kolçak KöstendilSarp Apak

Murat, (Kaan Yıldırım) babasının ölümü üzerine hayatının en tuhaf aile buluşmasına katlanmak zorunda kalır. Tüm aile, rahmetlinin köylerindeki aile mezarlığına defnedilmesini ister, ancak Murat, bu geleneksel adetlerin artık geçerliliğini yitirdiğini ve cenaze organizasyonunu İstanbul'da gerçekleştireceğini belirtir.

Babasını kaybetmenin üzüntüsüyle boğuşan Murat, bir de cenazenin bu karmaşada kaybolmasıyla karşı karşıya kalır. Artık Murat, tüm aile üyelerini şüpheli bir durumda görmektedir! İlaçlarını içse aslında iyi bir çocuk olan kuzen Hızır (Erkan Kolçak Köstendil), rahatsız edici derecede yardımsever diğer kuzen Sinan (Sarp Apak), ailenin dedikodusunu yayma konusunda uzman Çiçek (Derya Karadaş), işbirlikçi kapıcı (Şinasi Yurtsever) ve diğer garip aile üyeleri, 24 saat süren bu karmaşada Murat'ı giderek çileden çıkartırlar

Türkler Çıldırmış Olmalı 2: Mavi Vatan

Süre: 100dk

Tür: Komedi

Yönetmen: Murat Aslan

Senarist: Murat Aslan

Yapımı: 2023 - Türkiye

Oyuncular: Ömer Başdoğan, Peker Açıkalın, Zehra Yılmaz

"Türkler Çıldırmış Olmalı" filminin devamı niteliğinde olan "Türkler Çıldırmış Olmalı 2: Mavi Vatan"ın yönetmeni ve senaristi olarak ilk filmin de yönetmenliğini ve senaristliğini yapan Murat Aslan bulunuyor.

Harika Kanatlar: Maksimum Hız (Super Wings)

Süre: 89dk

Tür: Animasyon, Komedi

Yönetmen: Xiaoqing Cai , Cai Dongqing

Yapımı: 2023 - Çin

Dünya'nın kahramanları Harika Kanatlar, Jett'in en hızlı jetiyle sevimli Fei'yi partiye ulaştırmaya çalışırlar. Ama Fei'in annesi kaçırılır. Fei ve Jett, birlikte ipuçlarının izini sürerler. Harika Kanatlar ekibi de yardım için onlara katılır ve keyifli bir macera başlamış olur!

MK Ultra: Gizli Dosyalar (MK Ultra)

Süre: 98dk

Tür: Gerilim

Yönetmen: Joseph Sorrentino

Senarist: Joseph Sorrentino

Yapımı: 2022 - ABD

Oyuncular: Anson Mount, Jaime Ray Newman, Jason Patric

1960’lı yılların başlarında Mississippi'de geçen film; işine tutkuyla bağlı, azimli psikiyatrist Ford Strauss'ı (Anson Mount) konu alır. Bir akıl hastanesinde işe başlayan Strauss, bu hastanede merkezi istihbarat teşkilatı CIA'in insan denekler üzerinde çalıştığını öğrenir. Deneklere uyuşturucu maddeler vererek zihin kontrolü sağlamayı amaçlarlar. Strauss, kendini ahlaki ve bilimsel bir çelişkinin içinde bulur.

Mihrez 3: Cin Bebek

Süre: 87dk

Tür: Korku

Yönetmen: Engin Akyıldırım

Yapımı: 2024 - Türkiye

Oyuncular: Jale Ak, Osman Cavcı, Banu Şahi

Selma ve Muzaffer çifti yeni evlenmiştir. Gizemli bir doğum sonucu çocukları dünyaya gelir. Ancak bu doğum geçmişte yaşanan bazı olayların habercisi gibidir. Köyde ve aile içerisinde doğumdan sonra bazı esrarengiz olaylar gerçekleşir ve büyük lanet başlar.