Yıldız Kadrolu “Yan Oda” Dizisinden İlk Tanıtım!

13.02.2024 17:34

“Yan Oda” dizisinden merak uyandırıcı ilk tanıtım fragmanı yayınlandı!

Oyuncu kadrosunda Şevval Sam, Caner Cindoruk, Nazan Kesal, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak, Bülent Polat, Nezaket Erden, Derya Karadaş ve Melek Baykal gibi birbirinden önemli isimleri bulunduran “Yan Oda” dizisinden ilk tanıtım geldi. OGM Pictures yapımı olan dizi yakında Star TV ekranlarında seyirci ile buluşacak. 

Çağrı Vila Lostuvalı’nın yönetmenliğini üstlendiği dizinin bu ilk tanıtımında birbirinden farklı iki ailenin ilk kez karşı karşıya geldiği anı görüyoruz.

“Yan Oda” dizisinin konusu ne?

Kariyeri düşüşe geçen ünlü program sunucusu Sevgi Ersoy (Şevval Sam), başarılı iş insanlarından Fikret Alabey’le (Caner Cindoruk) beklenmedik bir şekilde evlenir. Bu ani evlilik büyük bir şok etkisine sebep olur. Daha önce mutsuz evlilikler atlatan çift, artık ikinci baharlarını yaşamak isteseler de bu hayallerine kavuşması hiç de kolay olmayacaktır. Çünkü evlilikleri, birbirinden çok farklı ailelerini de bir araya getirir. Bu durum ise Sevgi ve Fikret’in beklediğinden daha büyük sorunlara yol açacak; en çok da birbirlerinin yan odalarında yaşamak zorunda kalan çocukları Taylan (Onur Seyit Yaran) ve Şelale’nin (Derya Pınar Ak) hayatlarını değiştirecektir.

Kaynak: Birsen Altuntaş

  • Şevval Sam

  • Caner Cindoruk & Şevval Sam

  • Onur Seyit Yaran

  • Derya Pınar Ak