"Ters Yüz 2" Filminden Yeni Fragman!

08.03.2024 14:19

"Ters Yüz 2" (Inside Out 2) filminden Türkçe dublaj yeni bir fragman paylaşıldı!

İlk filmden dokuz yıl sonra gelen devam filmi "Ters Yüz 2" (Inside Out 2) için Türkçe dublaj yeni bir fragman yayınlandı! 2015 yapımı animasyon filmi "Ters Yüz"'ün (Inside Out) devam filmi "Ters Yüz 2", 14 Haziran 2024’te seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. İlk film, 11 yaşındaki Riley (Kaitlyn Dias) ve kafasının içindeki beş duygu etrafında dönüyordu. Amy Poehler, Phyllis Smith, Mindy Kaling, Bill Hader, Lewis Black gibi isimlerin olduğu kadroya bu kez yeni bir duygu daha eklendi; Kaygı (Anxiety). Ve bu yeni duygu ile seslendirme kadrosuna Maya Hawke eklendi. Ayrıca Tiksinti (Disgust) karakterinin seslendirmesinin değişmesiyle Liza Lapira, Korku (Fear) karakterinin değişmesiyle Tony Hale kadrodaki diğer yeni isimler.

"Ters Yüz" filminde Riley, Minnesota'dan San Francisco'ya taşındıktan sonra, yeni çevresine iyi adapte olmakta zorlanıyordu. Büyümenin getirdiği sarsıcı deneyimlerle birleşince, kendini ciddi duygusal zorluklar içinde bulup sonunda sadece arkadaşlarını değil, aynı zamanda ailesini de kaybetme riskiyle karşı karşıya kalıyordu. Neşe ve Üzüntü'nün Riley'in zihninde bir maceraya çıkmasını takip eden filmde ikili, Riley'nin yeni evine yerleşmesi ve hissettiği birçok duyguyla başa çıkması için birlikte nasıl çalışacaklarını bulmaya çalışıyorlardı.

Vizyona girdiği dönemde "Ters Yüz", eleştirmenlerden ve izleyicilerden tam not aldı ve 2016 Akademi Ödülleri'nde ‘En İyi Animasyon’ film ödülüne layık görüldü.

İlk filmde yardımcı senarist olan Meg LeFauve, devam filminde senarist olarak karşımıza çıkarken, yönetmen koltuğunda Kelsey Mann oturuyor.