Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (15 Mart 2024)

15.03.2024 11:13

Bu hafta 8’i yerli 11 film vizyona giriyor!

Aralarında aksiyon severleri mutlu edecek “Adaletin Eli” ile merakla beklenen korku filmi “Gece Yüzüşü” de var.

Ayrıca, haftanın vizyon filmlerini Akdeniz ÜniFm'in "Vizyonda Neler Var?" programı ile yukarıda da inceleyebilirsiniz!

Adaletin Eli (Red Right Hand)

Süre: 111dk

Tür: Aksiyon, Gerilim, Suç

Yönetmen: Eshom Nelms , Ian Nelms

Senarist: Jonathan Easley

Yapımı: 2024 - ABD

Oyuncular: Orlando Bloom, Andie MacDowell, Garret Dillahunt

Dürüst bir hayat sürmeye çabalayan Cash (Orlando Bloom), zalim bir suç patronu tarafından tekrar suç dünyasına çekilmek istenir. Cash, ailesini ve evini güvende tutmak için her türlü fedakarlığı yapmaya kararlıdır ve bu uğurda ölümüne savaşmayı göze alır.  

Mükemmel Aile

Süre: 87dk

Tür: Komedi

Yönetmen: Hakan Eser

Senarist: Ayberk Çınar

Yapımı: 2024 - Türkiye

Oyuncular: Algı Eke, Didem Balçın, Bülent Polat

Bu ailede herkes kendi dünyasında yaşıyor! Oyunculuğa kafayı takmış bir anne, boks maçlarında ringe çıkmaya bağımlı olmuş bir baba, ilaçların yan etkilerine olan merakından çeşitli ilaçlar içen takıntılı bir dayı, ölmek isteyen karamsar bir kardeş ve yaptığı işe tövbe edip çıkagelen kiralık katil bir teyze. Aile, yıllardır uzakta yaşayan kızları Zeynep'in doğum yapacağını öğrenince İstanbul'dan Antalya'ya doğru yola çıkar. Bu trajikomik olaylarla dolu yolculuk onları birbirlerine yakınlaştıracaktır.

Gece Yüzüşü (Night Swim)

Süre: 98dk

Tür: Gerilim, Korku

Yönetmen: Bryce McGuire

Senarist: Bryce McGuire

Yapımı: 2024 - ABD

Oyuncular: Wyatt Russell, Kerry Condon, Amélie Hoeferle

Eski bir birinci lig beyzbol oyuncusu Ray Waller (Wyatt Russell), dejeneratif bir hastalık nedeniyle erken emekliye ayrılmak zorunda kalır. Ray, endişeli eşi Eve (Kerry Condon), genç kızı Izzy (Amélie Hoeferle) ve küçük oğlu Elliot (Gavin Warren) ile yeni bir evde yaşamaya başlar. Başından geçen bütün olaylara rağmen gizlice spor hayatına dönmenin hayalini kurar ve eşini yeni evin arka bahçesindeki yüzme havuzunun çocuklar için eğlenceli olacağına ve kendisinin de fizik tedavisine katkı sağlayacağına ikna etmeye çalışır. Fakat evin karanlık sırları, aileyi kaçınılmaz bir dehşetin derinliklerine sürükler ve kötü niyetli bir gücü açığa çıkar. 

Tay 2: Ebabil Takımı

Süre: 78dk

Tür: Animasyon, Aile, Çocuk

Yönetmen: Nurullah Yenihan

Senarist: Ayşe Sevim , Ayşe Şahinboy Doğan

Yapımı: 2024 - Türkiye

Tay, annesi Şiraz'ın izinden giderek bir ulak atı olmayı hayal eder. Bu macerası onu Kudüs'ten Mekke'ye uzanan bir yolculuğa götürür.

Aile Çıkmazı

Süre: 105dk

Tür: Komedi, Macera

Yönetmen: Emre Bahadır Çırakoğlu

Senarist: özgür Akçay

Yapımı: 2024 - Türkiye

Oyuncular: Bihter Dinçel, Ferit Aktuğ, Ruhi Sarı

Başarılı bir arkeolog olan Perihan (Bihter Dinçel), Mısır'da bir kazıda görevlendirilir ve yanında kardeşi Fedai'yi (Ferit Aktuğ) de kendisine yardımcı olması için götürür. Fedai'nin ablasına haber vermeden yakın arkadaşı Ali Kemal'i de yanına almasıyla Mısır'ın kıymetli hazinelerinin akıbeti de bu ikilinin insafına kalır. Perihan, aynı kazı alanında görevli olduğu Şevket ile tanışınca aralarında bir aşk başlar. Bu sırada kazıda bulunan bir eserin diğerlerinden çok daha değerli olduğu ortaya çıkar.

Neandria

Süre: 90dk

Tür: Dram

Yönetmen: Reha Erdem

Senarist: Reha Erdem

Yapımı: 2022 - Türkiye

Oyuncular: Ahmet Rıfat Şungar, İncinur Daşdemir, Bülent Emin Yarar

Film, geçmişin izlerinin silindiği antik bir şehrin yıkıntılarının hemen altındaki yoksul bir Ege köyünde geçmekte. Köy hayatı, dünyanın geri kalanında yaşananlardan farksız: Kıskançlık, hırs ve korku, burada da insanları ele geçirmiş. Bu hırslardan gözleri kör olmuş insanların arasında yalnızca 18 yaşındaki Suna, yaşamaya dair can alıcı soruları sormaya cesaret eder.

Kara Cin Laneti

Süre: 88dk

Tür: Korku

Yönetmen: Mustafa Özer

Senarist: Derya Şen

Yapımı: 2024 - Türkiye

Oyuncular: Melike Akdağ, Demet Öz, Derya Şen

İnci henüz küçük bir çocukken hayatı alt üst olmuş bir kızdır. Babası, İnci’nin annesi tarafından aldatılınca bir ayin yaparak hayatını alır ve yurt dışına kaçar. Annesi öldürüldüğünde üzerindeki lanet kızı İnci’ye taşınır. Üniversiteye gittikten sonra İnci’nin 2 farklı kişilik geliştirir: içine kapanık, çalışkan, derslerinde başarılı sakin ve sevilen kız kişiliği ve şeytani bir cine dönüşüp dişiliğini ön plana çıkarıp erkekleri ağına düşüren ve onları katleden kişiliği. Olaylar gelişirken Ahmet ve Mercan Hoca, gerçekleri ortaya çıkarmak ve laneti çözmek için iş birliği yapar.

Dedektif Conan: Siyah Demir Denizaltı (Detective Conan: Black Iron Submarine)

Süre: 109dk

Tür: Animasyon, Aksiyon, Gizem, Suç

Yönetmen: Yuzuru Tachikawa

Senarist: Takeharu Sakurai

Yapımı: 2023 - Japonya

Pacific Buoy, dünyanın dört bir yanındaki polis güçlerinin tuttuğu güvenlik kameralarını birbirine bağlayan bir deniz tesisi. Bu tesis, Tokyo'daki Hachijojima Adası yakınlarındaki sularda inşa edildi ve dünyanın dört bir köşesinden mühendisleri tam ölçekli bir operasyon için bir araya getirir. Yüz tanıma sistemi kullanılarak yeni bir teknoloji test edilirken Conan (Minami Takayama) ve diğer çocuk dedektifler, Sonoko'nun daveti üzerine balina izlemek için Hachijojima'ya gelir. Sonrasında Conan, Subaru Okiya'dan bir Europol ajanının Almanya'da öldürüldüğü haberini alır. Bu haberden tedirgin olan Conan, Kuroda'nın yönetimindeki polis gemisine sızar.

Bana Beni Anlat

Süre: 94dk

Tür: Komedi, Romantik

Yönetmen: Fuat Yılmaz

Yapımı: 2024 - Türkiye

Oyuncular: Hande Arısoy, Cem Belevi 

Çınar (Cem Belevi) geçirdiği kaza sonrası bir çeşit unutkanlık yaşamaya başlar. Hastalığı sebebiyle Çınar, okuduğu ya da izlediği şeylerden etkilenip her gün farklı bir mesleğe ilgi duyar. Kazada ailesini de kaybeden Çınar, amcasıyla yaşamaya başlamıştır. Amcası bu süreçte Çınar'a yardımcı olacak birini aramaya başlar ve böylece Çınar ve en büyük hayali oyuncu olmak olan hemşire Öykü'nün (Hande Arısoy) yolları kesişir.

Nisan

Tür: Aksiyon, Dram

Yönetmen: İbrahim Bülbül

Senarist: İbrahim Bülbül

Yapımı: 2024 - Türkiye

Oyuncular: Erhan Ufak, Novruz Cafarov, Şahin İmamaliyev

Kapısının önünde bulduğu yavru köpekle hayatı değişen Tamer'i (Erhan Ufak) konu almakta.

Sır

Süre: 90dk

Tür: Dram

Yönetmen: Doğuş Arslan

Senarist: Doğuş Aslan

Yapımı: 2024 - Türkiye

Oyuncular: Cemal Aşkın Alpçetin, Doğuş Arslan, Pınar İlhan

Orhan, 12 yıl önce akıl hastası bir kızın muhtar tarafından tecavüze uğramasını engellemiştir. Sonunda cezaevinden çıkan Orhan, köyüne döner. Önceden babaannesiyle yaşayan Orhan, babaannesini kaybetmiştir. Yeni bir hayata başlayacağı bu macerada eski tanıdıkları Dilan, Ali, Zöhre ve Necati’den de yardım alır. Fakat dertler peşini bırakmaz.