Yeni James Bond İçin Aaron Taylor-Johnson'a Teklif Gitti!

19.03.2024 16:02
Yeni James Bond İçin Aaron Taylor-Johnson'a Teklif Gitti!

Yeni James Bond'un kim olacağı sorusu cevaplanıyor!

Yeni Bond'un netleşmesi için heyecan dorukta! Beşinci "James Bond" Daniel Craig'in rolü bırakmasının ardından, ikonik karakteri kimin devralacağı büyük bir merak konusu haline geldi. Adı geçen pek çok başarılı oyuncu arasından sıyrılan isim ise Aaron Taylor-Johnson oldu. İngiliz oyuncuya, Bond rolü için teklif götürüldüğü duyuruldu.

Oyuncunun teklife ne cevap verdiği resmi olarak açıklanmasa da söylentiler, 33 yaşındaki Taylor-Johnson'ın bu önemli rolü kabul ettiğini yönünde. 

Craig, 16 sene boyunca beş filmde James Bond karakterini canlandırdı ve bu karaktere önemli bir dokunuş kattı. Eğer Taylor-Johnson rolü kabul ederse, 26. Bond filminde izleyicilerle buluşacak ve karaktere yeni bir soluk getirecek.

Aaron Taylor-Johnson kimdir?

Aaron Perry Johnson, evlendikten sonraki adıyla Aaron Taylor-Johnson, 1990'da Yahudi kökenli bir ailenin çocuğu olarak Buckinghamshire'da doğdu. Oyunculuğa küçük yaşlarda başladı. 2000'li yıllarda İngiliz TV dizileriyle birlikte sinemada da görünür oldu. 2006'da Edward Norton'ın başrolünde olduğu "Sihirbaz" filminde Abramovicz'in gençliğini canlandırdı. 2009'da "Nowhere Boy" filminde John Lennon rolündeydi. "Kick-Ass" filmi, dünyada tanınmasını sağladı. Ayrıca Marvel Sinematik Evren'de Quicksilver karakterine hayat verdi. 2016 yılında "Gece Hayvanları" filminde canlandırdığı acımasız Ray Marcus karakteriyle büyük beğeni kazanan Taylor-Johnson, 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' dalında Altın Küre'nin sahibi oldu. "Nowhere Boy" filminin yönetmeni olan Sam Taylor-Wood ile 2012'de evlenen Johnson'ın Wylda Rae (d. 2010) ve Romy Hero (d. 2012) adlı 2 kız çocuğu vardır. Ayrıca Taylor-Wood'un önceki birlikteliğinden dünyaya gelmiş 2 çocuğu daha bulunmaktadır.