"Joker 2" Müzikal Filminin Detayları Açıklandı!

25.03.2024 10:09

Joker ve Harley Quinn'in seyircilere şarkılarla serenat yapacağı "Joker: Folie à Deux"da, filminin bazı detayları açıklandı.

"Joker"ın merakla beklenen devam filmi "Joker: Folie à Deux" çekimleri ve erken versiyonlarına aşina olan içeriden bilgi sahipleri, filmin en çok "çoğunlukla bir jukebox müzikali olma eğiliminde olduğunu" belirtiyorlar ve en az "15 çok iyi bilinen" şarkının yeniden yorumlanmasıyla entegre edildiğini söylüyorlar. Bunlardan birinin, Judy Garland ile ünlü "The Band Wagon"un 1953 müzikalinden "That's Entertainment" olduğu söyleniyor. Ancak final versiyonuna bir veya iki orijinal şarkının eklenebileceği bir kapının açık olduğu belirtiliyor. Şarkıların kimin tarafından kaleme alınacağı veya kimin seslendireceği hakkındaki detaylar bilinmiyor. Kaynaklara göre, ilk "Joker" filmi için Oscar ödüllü besteci Hildur Guðnadóttir'in, her şarkıya kendine özgü, ürpertici ipuçları kattığı söyleniyor.

Joker: Folie à Deux” filminin konusuyla ilgili belirli detaylar resmi olarak onaylanmamış olsa da, film, Arkham Asylum etrafında geçen unsurları olan bir drama olarak tanımlanıyor. Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'nın yanı sıra, oyuncu kadrosunda Emmy adayı Zazie Beetz, Oscar adayları Catherine Keener ve Brendan Gleeson bulunuyor. 

Filmin vizyona girişi 4 Ekim olarak planlanıyor.

Kaynak: Variety