Brian Cox’tan Joaquin Phoenix’in “Napolyon” Performansına Sert Eleştiri: Berbattı

19.04.2024 13:56
Brian Cox’tan Joaquin Phoenix’in “Napolyon” Performansına Sert Eleştiri: Berbattı

Brian Cox, katıldığı bir programda “Napolyon” (Napoleon) filminde Joaquin Phoenix’in performansı için ağır eleştirilerde bulundu. 

Succession” dizisi yıldızı Brian Cox, Joaquin Phoenix’in “Napolyon” (Napoleon) filmindeki performansını eleştirdi. Cox, “Korkunç. Bu korkunç. Joaquin Phoenix'ten gerçekten berbat bir performans. Gerçekten dehşet verici. Ne düşündüğünü bilmiyorum. Bunun tamamen onun hatası olduğunu ve Ridley Scott'ın ona yardım etmediğini düşünüyorum. Size şunu söyleyebilirim ki bu rolü Joaquin Phoenix'ten çok daha iyi oynardım.”

Cox ayrıca iyi drama uğruna tarihsel doğruluğun kaybından bahsetti. oyuncu, “‘Cesur Yürek’ (Braveheart) bir sürü saçmalık” dedi. “Mel Gibson harikaydı ama bir sürü yalan var. Fransız prensesini asla hamile bırakmadı. Bu film tam bir saçmalık.”

Cox daha sonra metod oyunculuğunu hedef aldı. “Ah hayır bunların hepsi saçmalık. Bu bir nevi saçmalık. Biz vericiyiz. Biz aktörler olarak böyleyiz. Enerji aktarıyoruz.” Ona göre, boş zamanlarında canlandırdığı karakterler gibi davranmak daha az önemli, araştırma yapmak ise çok daha değerli. “Ödevini yapmalısın” dedi. “İşte işin zevki bu, aldığınız bilgiler çünkü Churchill hakkında her şeyi okuyorsunuz ve bu kişinin kim olduğuna dair bir resim oluşturuyorsunuz.”

Kaynak: The Standard

  • Joaquin Phoenix, “Napolyon” (Napoleon) filminde