Genç Oyuncu Chance Perdomo Hayatını Kaybetti.

01.04.2024 12:09
Genç Oyuncu Chance Perdomo Hayatını Kaybetti.

''Gen V'' ve ''Chilling Adventures of Sabrina'' dizilerindeki rolleriyle tanınan oyuncu Chance Perdomo, 27 yaşında geçirdiği motosiklet kazası sonucu yaşamını yitirdi.

Chance Perdomo, henüz 27 yaşında geçirdiği motorsiklet kazası sonucu hayatını kaybetti. Perdomo'nun basın sözcüsü yaptığı açıklamada, "Chance Perdomo'nun bir motosiklet kazası sonucu zamansız vefatını yüreklerimiz acıyarak paylaşıyoruz." ifadelerine yer verdi. Perdomo'nun ölümüyle ilgili detaylar henüz net değil ancak yetkililer olaya başka kimsenin karışmadığı yönünde bilgi paylaştı.

Los Angeles Polis Departmanı temsilcileri, Perdomo'nun ölümünün Los Angeles'ta meydana gelip gelmediğini doğrulayamadı. 

Perdomo, Netflix'in ''Chilling Adventures of Sabrina'' dizisinde Ambrose Spellman ve ''The Boys'' yan dizisi ''Gen V''teki Andre Anderson rolleriyle tanınıyordu.

Yapımcılar, Perdomo'nun kaybıyla ilgili olarak, "Chance her zaman büyüleyici ve güler yüzlüydü, doğanın coşkulu bir gücüydü, inanılmaz derecede yetenekli bir sanatçıydı ve her şeyden önemlisi çok nazik, sevimli bir insandı." ifadelerini kullandı.

Perdomo'nun ölümünün ardından, ''Gen V'' dizisinin ikinci sezonunun prodüksiyonu süresiz olarak ertelendi. Oyuncu, ayrıca ''After'' dizisinde de rol aldı ve bu yapım ona BAFTA adaylığı kazandırdı.

Kaynak: Variety