Keanu Reeves “Kirpi Sonic 3” Filminin Kadrosunda!

16.04.2024 18:29
Keanu Reeves “Kirpi Sonic 3” Filminin Kadrosunda!

“Kirpi Sonic 3” (Sonic the Hedgehog 3) filminde Keanu Reeves'in de yer alacağı kesinleşti!

Başarılı oyuncu Keanu Reeves, “Kirpi Sonic 3” (Sonic the Hedgehog 3) filminde Shadow karakterini seslendirecek. Filmde Sonic olarak Ben Schwartz ve Dr. Robotnik olarak Jim Carrey de rollerini tekrarlayacak.

Oyunlarda, antropomorfik bir kirpi olan Shadow (kürk siyah, Sonic'inki ise mavi) bir tür anti-kahraman. Aynı zamanda Sonic'in düşmanlarından.

Kirpi Sonic 3” filminin yanı sıra Reeves “John Wick” serisinin yan yapımı “Ballerina”da Ana de Armas'la birlikte rol alacak. Reeves ayrıca “Good Fortune”da Aziz Ansari, Seth Rogen, Keke Palmer ve Sandra Oh'la birlikte kamera karşısına geçecek.

İlk iki “Sonic” filmini yöneten Jeff Fowler, son devam filminde yönetmen olarak geri dönüyor. Neal H. Moritz, Toby Ascher, Toru Nakahara ve Hitoshi Okuno, 20 Aralık 2024'te sinemalarda gösterime girecek olan “Kirpi Sonic 3” filminin yapımcılığını üstleniyor.

Seri, “Kirpi Sonic” (Sonic the Hedgehog) ve “Kirpi Sonic 2” (Sonic the Hedgehog 2) filmlerinin toplam küresel gişe hasılatının 725,2 milyon dolar olmasıyla Paramount'un en başarılı serilerinden biri. 

Kaynak: Variety

  • Shadow