Tom Hiddleston’lı “The Night Manager” İçin İki Sezon Daha Çekilecek!

17.04.2024 11:36
Tom Hiddleston’lı “The Night Manager” İçin İki Sezon Daha Çekilecek!

Tom Hiddleston'ın başrolde olduğu “The Night Manager” geri gönüyor!

The Night Manager dizisinin sevenleri için mutlu bir haber geldi. John Le Carré'nin casusluk romanından uyarlanan dizi için iki sezon daha çekileceği açıklandı. Başrolünde Tom Hiddleston'ın yer aldığı mini dizi uyarlaması 2016'nın başlarında ekranlara geldiğinde, kısa sürede büyük bir ana akım hit haline geldi. Ancak anlaşılır bir şekilde insanlar daha fazlasını istiyordu ve sonrasında uzun süre yeni sezonların lafı geçmedi.

Fakat dizinin yayınlanmasından 8 yıl sonra “The Night Manager” iki sezon için daha onay aldı. Hiddleston, Jonathan Pine rolüne ve baş yapımcılığa geri dönecek. 2. Sezon bu yılın sonlarında çekilecek ve yönetmen koltuğunda Georgi Banks-Davies oturacak. Dizi, ilk sezondaki olaylardan sekiz yıl sonra geçecek ve Amazon ile BBC'de yayınlanacak.

Le Carré'nin oğulları Simon ve Stephen Cornwell, ilk sezondan oldukça memnun olduklarını ve yeni sezonlar için de heyecanlı olduklarını ifade ettiler.

“The Night Manager” dizisinin 1. sezon konusu ne?

Dizi, lüks bir otelde çalışmaya başlayan Jonathan Pine (Tom Hiddleston) isimli bir İngiliz askerini odağına alıyor. Otelde Jonathan’ın yolu Sophie adında Arap asıllı bir Fransız ile kesişir ve kız ona karaborsa silah tüccarı Richard Onslow Roper (Hugh Laurie) hakkında bazı bilgiler verir. Jonathan bu bilgileri İngiliz istihbaratına paylaştıktan kısa bir süre sonra Sophie ölü bulunur. Genç adam gizli servise katılmaya ve intikam almaya karar verecektir.

Kaynak: Empire