“The Office” Yan Yapımının Kadrosu Şekilleniyor!

22.04.2024 16:58
“The Office” Yan Yapımının Kadrosu Şekilleniyor!

“The Office” evreninde geçecek yeni bir dizi projesi geliyor!

Sevilen komedi dizisi “The Office” için bir yan yapım projesi geliyor. Geçtiğimiz Eylül ayında dizinin Amerikan yapımının yaratıcısı Greg Daniels'ın dizi için çalışmak konusunda hevesli olduğunu söyledi.

Yedi sezon süren “The Office” dizisi bir kağıt şirketinde şube müdürü olan Michael Scott ve çalışanlarının günlük yaşamlarını takip ediyordu. Dizide, Steve Carell, Rainn Wilson, Jenna Fischer, John Krasinski, B.j. Novak, Brian Baumgartner, Mindy Kaling, Leslie David Baker, Angela Kinsey, Kate Flannery ve Phyllis Smith gibi isimler yer alıyordu.

2018'de yayınlanan bir Nielsen raporu, Netflix abonelerinin “The Office” dizisini diğer tüm dizilerden daha fazla izlediğini ortaya koymuştu. Daniels daha önce diziyi geri getireceğini ima etmişti, ancak bu kez daha farklı bir proje ortaya çıkacak. Daniels planlarıyla ilgili ise “Bence bu evrenin bir uzantısı gibi olur, ne demek istediğimi anlıyorsunuz, tıpkı ‘The Mandalorian’ın Star Wars'un bir uzantısı olması gibi. Ama bunun insanların isteyeceği bir şey olup olmayacağını bilmiyorum, bunu söylemek zor.” ifadelerini kullanmıştı.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre yeni projede Sabrina Impacciatore ve Domhnall Gleeson başrolleri paylaşacak.

The Office” evreninde geçecek yeni bir dizi fikri her ne kadar çok heyecan verici olsa da henüz hala geliştirilme aşamasında ve resmi onay almadı. Konuyla ilgili gelişmeler yakında netlik kazanacak gibi duruyor.

Kaynak: Tamindir

  • Sabrina Impacciatore

  • Domhnall Gleeson