"Bahar"ın Başrolü Demet Evgar, Tekerlekli Sandalyede Görüntülendi!

05.06.2024 19:37

Show TV’de izlenme rekorları kıran dizi "Bahar"ın başrol oyuncusu Demet Evgar, Elle Style Awards gecesinde tekerlekli sandalye ve bastonla görüntülendi.

Bu yılın en başarılı dizisi "Bahar"ın başrolü Demet Evgar, dizinin yoğun set temposu sebebiyle ayağında yırtık oluştuğunu paylaştı. “Ayağım set temposunda biraz yoruldu, yırtık var. Tam teşekkülü bir MR çekilmesi gerek ama iyiyim. Biraz nazar değdi.” diyen ünlü oyuncu, Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleşen Style Awards gecesine bastonla geldi. Gecenin ilerleyen saatlerinde başarılı oyuncu, tekerlekli sandalye kullandı.

Son dönemde sık sık set ekibiyle kavga ettiği iddiasıyla gündeme gelen Demet Evgar, ekibine teşekkür ederek aralarında bir sorun olmadığını vurguladı. “Yaptığım her işe müthiş bir sevdayla, tutkuyla tutunuyorum. Tutunamayacağım işleri kabul etmiyorum ama burada ekibin çok büyük kıymeti oluyor. Bu yükseliş kesinlikle kale gibi "Bahar" ekibine aittir. Bu hiçbir zaman üstüme alabileceğim bir şey değil. Çünkü çok zevkli, sürekli sinema filmi gibi yaratımın içinde olduğu ve birbirimize izin verdiğimiz ortam var. O yüzden nazar değmesi normal… Çok görülen bir şey değil çünkü bu tür bu tip işler…” açıklamasını yaptı.

Kaynak: Birsen Altuntaş