"Tomorrow, and Tomorrow, and Tomorrow" romanı Paramount Pictures tarafından uyarlanıyor.

Gabrielle Zevin'in yazdığı popüler roman "Tomorrow, and Tomorrow, and Tomorrow"'un sinema uyarlamasında başrolü Daisy Edgar-Jones oynayacak.

Hikâye, çocukluk ve üniversite yıllarında yolları kesişen iki arkadaşın hayatını ve video oyunu sektöründe yaratıcı ortaklar hâline gelişlerini konu alıyor. Edgar-Jones filmde, parlak bir oyun tasarımcısı olan Sadie Green karakterini canlandıracak.

Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini, CODA ile Oscar kazanan Siân Heder üstleniyor. Senaryo, daha önce Mark Bomback ve Gabrielle Zevin’in hazırladığı taslaklardan yola çıkarak geliştirildi. Birkaç on yılı kapsayan bir sürece odaklanan kitap; Sadie, onun yaratıcı ortağı Sam Masur ve Sam’in oda arkadaşı Marx Watanabe’nin birlikte “Unfair Games” adlı bir video oyunu stüdyosu kurmalarını anlatıyor. Sam ve Marx rollerinin oyuncu seçimi ise henüz yapılmadı.

2022’de yayımlanan kitap, The New York Times tarafından 21. yüzyılın en iyi 100 kitabından biri olarak gösterildi ve Los Angeles Times tarafından son 30 yılın en iyi kurgu eserlerinden biri olarak listelendi.

Kaynak: Variety

Yorumlar (0)

avatar