Adı Aşk Bu Eziyetin Filminin Basın Toplantısı Yapıldı

12.08.2010 10:54
Adı Aşk Bu Eziyetin Filminin Basın Toplantısı Yapıldı

Yapımcılığını Logos Film ve Bursa İnSanat Sinema Derneği\'nin gerçekleştirdiği, Yönetmenliğini  Suat Oktay Şenocak\'ın üstlendiği \"Adı Aşk Bu Eziyetin\" adlı film, 3 Eylül\'de izleyici ile buluşacak.

 

Başrollerinde, Bursa Büyükşehir ve Devlet tiyatrosu oyuncularının yer aldığı filmde, futbola aşkla gönül verenlerin hikâyesi anlatılıyor.

 

Filmin 10 Ağustos Salı günü gerçekleştirilen basın toplantısına, Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, filmin yönetmeni Suat Oktay Şenocak, yapımcı Mehmet Ali Arslan ve oyuncular katıldı.

 

Bursa Nilüfer Belediyesi’nin desteğiyle çekimleri tamamlanan filmin basın toplantısında konuşan Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, filme inandıklarını ve bundan sonra da filme desteklerini sürdüreceklerini belirtti.

 

Filmin yönetmeni Suat Oktay Şenocak ise, ‘’Türk sinemasında denenmemiş bir tür denedik. Kamera daha önce taraftarların iç dünyasına hiç çevrilmemişti. Konuya sosyolojik ve psikolojik olarak yaklaşmaya çalıştık. Bu film her ne kadar bir Bursaspor taraftarının hikâyesini anlatsa da diğer takım taraftarları da kendilerinden çok şeyler bulacaklar.’’ dedi.

 

Bursaspor Teknik direktörü Ertuğrul Sağlam’ın da ufak bir rolle destek verdiği filmin galası, 1 Eylül’de Bursa’da yapılacak.