Kolpaçino Bomba

12.01.2011 14:51
Kolpaçino Bomba

Geçtiğimiz senenin en çok izlenen komedi fenomeni Kolpaçino’nun merakla beklenen devam filmi “Kolpaçino Bomba”nın çekimlerine başlandı.

 

“Kolpaçino Bomba”nın senaryosu, Şafak Sezer ile Türkiye’nin en ünlü mizahçılarından Leman Dergisi çizerleri Suat Özkan ve Kaan Ertem tarafından yazıldı.

 

Şafak Sezer, başrolünü oynadığı “Kolpaçino Bomba’nın yönetmenliğini de üstlendi. Yapımcılığını Tayfun Topal’ın üstlendiği “Kolpaçino Bomba”nın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

 

Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş, Kemal İnci, Özlem Hasgül, Serkan Şengül, Tuğba Melis Türk, Ebubekir Öztürk, Ferdi Merter’in rol aldığı “Kolpaçino Bomba”nın çekimleri önceki gün Çamlıca’da lüks bir villada gerçekleştirildi.
Çekimleri, İstanbul’un değişik mekanlarında 5 hafta sürecek olan “Kolpaçino Bomba” Mart ayında Türkiye ve Avrupa’da vizyona girecek.
Şafak Sezer, Kemal İnci, Ferdi Merter, Tuğba Melis Türk, Fatoş Sılan, Ebubekir Öztürk’ün yer aldığı çekimler oldukça eğlenceli geçti.

 

Kolpaçino Bomba’nın Hikayesi
Özgür(Şafak Sezer) zengin bir ailenin evladıdır. Ancak hayatından memnun değildir. Ne cimri babasından destek görmekte, ne de zengin kayınpederinden… Özgür’ün geçmişten gelen sevgilisi olan Şale (Özlem Hasgül) çıkaracağı albüm için maddi destek beklemektedir. Bu desteği bulamayınca Özgür’ü, gizlice çektiği bir şantaj kaseti ile tehdit eder. Kalbi kırık bir kadının ’kadınca’ intikamı gibi görünen bu durumun arkasında aslında çok büyük hesaplar vardır.
Özgür bu durumdan çıkabilmek için kolpaçı arkadaşları Sabri(Aydemir Akbaş) ve Tayfun’dan( Ali Çatalbaş) yardım ister. Kendisine çok güvenen bu ekip, Özgür’ü kurtarmaya çalışırken, kendilerini daha büyük belaların içinde bulurlar…