Saklı Hayatlar Sınırları Aştı.

06.05.2011 14:27
Saklı Hayatlar Sınırları Aştı.

Almanya
“Saklı Hayatlar” 6 Mayıs’da Berlin Krali (saat 20.00) sinemasında, 7 Mayısta Köln Cinedon (17.00) sinemasında gala yapıyor. 12 Mayıs’ta da ekteki listedeki tüm sinemalarda vizyona giriyor.

Film ekibi büyük br titizlikle tüm yurtdışı galalarına katılıyor. (Yönetmen; Ahmet Haluk Ünal, Yapımcı; Serpil Güler, Filmin oyuncuları; Ahmet Mümtaz Taylan, Laçin Ceylan, Zerrin Sümer)Filmin Almanya dağıtımını AF Media Ali Fidan üstleniyor.
Filmin dağıtım ve tanıtımına Avrupa\'da Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu Almanya\'da Almanya Alevi Birlikleri federasyonu destek verecek. Konfederasyon başkanı Turgut Öker filmi Aleviler ve sünniler başta olmak üzere herkesin izlemesi gerektiğini söylüyor.

 

Ayrımcılığın, Müslümanlara karşı önyargıların yükseldiği bu dönemde Avrupa\'da filmin izlenmesinin çok önemli olduğunu düşünüyorlar. Almanya Alevi federasyonu yöneticileri filmi yalnız Müslümanların değil bütün dinlerden insanların izlemesi gerektiğini dile getiriyorlar. Bu amaçla film Almanca altyazılı olarak yayınlanacak.
Filmin yönetmeni Ahmet Haluk Ünal ayrıca bir senaryo atölyesi düzenlemeyi de planlıyor.

 

 

Avustralya
Saklı Hayatlar 5 Mayıs’da Avustralya\'da da vizyona giriyor. Sydney ve Melbourne de vizyona girecek olan filmin Avustralya dağıtımını ise Hüseyin Etiz üstleniyor. Avustralya\'da da film İngilizce alt yazılı olarak yayınlanacak.