"Tarantino için her şeye değer"

20.09.2011 11:13

 

Deutsche Welle ve Ntvmsnbc\'nin haberine göre 2010 yılında Inglourious Basterds (Soysuzlar Çetesi) adlı filmdeki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar’ını alan 54 yaşındaki Christoph Waltz, şimdi de Tarantino’nun “Django Uchained” adlı Western filminde rol alacak. Kasım ayında başlayacak filmin çekimleri için Waltz şimdiden sakal bıraktı.

 

Christoph Waltz, yeni filmini anlattığı Bild gazetesindeki demecinde, sakalı nedeni ile yaşlı görünmekten ya da yaşlanmaktan korkmadığını belirtti. “Şu anda hiçbir şey ile karşılaştırılmayacak son derece fantastik bir dünyada yaşıyorum. Hollywood, yaratıcılığı ve üretkenliği motive eden pozitif enerjiyle dolu bir yer” diyen Avusturyalı oyuncu, son derece mutlu olduğunu belirtti.

 

Oscar ödüllü Avusturyalı aktör Christoph Waltz, tekrar Tarantino’nun kamerasının karşısına geçmeye hazırlanıyor. Quentin Tarantino’nun Inglourious Basterds adlı filmiyle kısa sürede büyük üne kavuşan Waltz, deyim yerindeyse küllerinden yeniden doğmuştu.

Polanski’nin Venedik Film Festivali\'nde gösterilen filmi “Carnage”da da boy gösteren Waltz, yıllar süren aktörlük kariyerinin, şüphesiz en verimli dönemini yaşıyor.