Gangster Squad'ın Sonu Değişiyor

28.07.2012 12:23
Gangster Squad'ın Sonu Değişiyor

Yapım şirketi Warner Bros, diğer bir yapımı olan 'Gangster Squad'ın sonunu, Colorado'da 12 kişinin yaşamını yitirdiği katliamın ardından değiştiriyor.

Yapım şirketi Warner Bros, ünlü aktör Ryan Gosling'in de rol aldığı 'Gangster Squad'ın sonunu, Colorado'da 12 kişinin yaşamını yitirdiği katliamın ardından değiştiryor.

Yapım şirketi Warner Bros, "Batman" filminin gösteriminden önce diğer bir yapımı olan ‘Gangster Squad’ın fragmanını gösterimi sonrası tepki almıştı. Tepkilerin nedeni filmdeki sinema perdesinin arkasında çıkan 4 silahlı kişinin, izleyicilerin üzerine kurşun yağdırma sahnesiydi.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Warner Bros, filmin vizyona giriş tarihini Eylül’den Ocak 2013’e erteledi. Aynı zamanda alternatif bir son üzerine de çalışılıyor. Tepkileri çeken sinemadaki saldırı sahnesi ise fragmandan kaldırıldı.

‘Gangster Squad’ filmi 1949'da Los Angeles'ta bir mafya babasının hikayesini anlatıyor. Filmde Ryan Gosling’e Josh Brolin, Nick Nolte, Emma Stone ve Sean Penn eşlik ediyor.

 

 

 

 

Kaynak:ntvmsnbc