Christopher Nolan'ın Interstellar Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu!

11.03.2013 16:31
Christopher Nolan'ın Interstellar Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu!

Christopher Nolan’ın uzun zamandır beklenen filmi Interstellar’ın filminin vizyon tarihi belli oldu. Paramount Pictures ile Warner Bros’un ortak yapımcılığıyla çekilecek olan filmin vizyona giriş tarihi 7 Kasım 2014 olarak belirlendi.

 

Bir süre önce filmin yönetmen koltuğunda Steven Spielberg’in yer alacağını konuşulurken, Spielberg’ün Interstellar filmi yerine Robopocalypse projesini seçmesiyle, Interstellar filminin yönetmen kotuğuna Christopher Nolan ın oturmuştu. Bununla birlikte çalışmalara başlayan Christopher Nolan  kardeşi Jonathan Nola’ın senaryoyu yazmasıyla birlikte filmin tarihini de belirlemiş oldu. Filmde alternatif boyutlar, zamanda yolculuk ve solucan delikleri gibi konuları ele alacak olan Nolan kardeşler, bilim kurgu tarzda bir uzay filmiyle karşımıza çıkacaklar.

 

Batman serisine Kara Şövalye Yükseliyor filmiyle son verdikten sonra ismi Bond serisiyle anılmaya başlayan Nolan’ın iki filmin aynı yıl içerisinde çekmesi zor olacağı için, Bond filmiyle ilgili çıkan haberlerin olasılığı azalmaya başladı.. Önümüzdeki günlerde Nolan ve filmleriyle ilgili haberleri vermeye devam ediyor olacağız.

 

Sinemalar.com